Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta interzice folosirea handsfree-ul la volan

Antena3 Antena3,
Franta interzice folosirea handsfree-ul la volan

Francezii interzic folosirea la volan a dispozitivelor handsfree cu fir, in incercarea de a reduce numarul accidentelor. Decizia face parte dintr-o serie de noi reguli rutiere, care vor intra in vigoare din iunie. continuă pe Antena3

Franta interzice folosirea hand-sfree-ul la volan

Francezii interzic folosirea la volan a dispozitivelor handsfree cu fir, in incercarea de a reduce numarul accidentelor. Decizia face parte dintr-o serie de noi reguli rutiere, care vor intra in vigoare din iunie.

Franta interzice dispozitivul maini libere (handsfree) la volan pentru a limita numarul de accidente rutiere

Cresterea numarului de accidente rutiere cu victime in 2014 pentru prima oara in ultimii 12 ani) a determinat autoritatile franceze sa ia masuri noi pentru cresterea sigurantei. Ministrul de Interne a anuntat ca utilizarea dispozitivelor maini libere cu fir handsfree) la volan va fi interzisa din iunie, pe motiv ca utilizarea castilor impiedica soferii sa auda zgomotele strazii, potrivit Le Figaro.

Adunarea Nationala din Franta a votat o lege care interzice folosirea manechinelor prea slabe

Adunarea Nationala din Franta, camera inferioara a Parlamentului francez, a adoptat vineri o lege care interzice folosirea manechinelor prea slabe in industria modei, cu scopul de a lupta contra anorexiei, in cadrul examinarii unui proiect de lege in domeniul sanatatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )