Libnet.ro
UNICEF

18:00

Adunarea Nationala din Franta a votat o lege care interzice folosirea manechinelor prea slabe

Adevărul Adevărul,
Adunarea Nationala din Franta a votat o lege care interzice folosirea manechinelor prea slabe

Adunarea Nationala din Franta, camera inferioara a Parlamentului francez, a adoptat vineri o lege care interzice folosirea manechinelor prea slabe in industria modei, cu scopul de a lupta contra anorexiei, in cadrul examinarii unui proiect de lege in domeniul sanatatii. continuă pe Adevărul

Franta: Lumea modei reactioneaza la adoptarea legii care interzice recurgerea la modele excesiv de slabe

Lumea modei a taxat cu duritate adoptarea de catre deputatii francezi a legii care interzice angajarea unor modele excesiv de slabe, in cadrul unui efort de a combate anorexia, scrie Agerpres citand AFP.

Agentia pentru valorificarea bunurilor, creata pe baza recomandarilor din Franta, Olanda, SUA

Bunurile indisponibilizate in procese penale vor fi valorificate prin intermediul unei noi structuri, denumita Agentia Nationala de Identificare a Bunurilor Indisponibilizate, care va fi infiintata in baza unui proiect de lege transmis Parlamentului spre dezbatere in regim de urgenta.

intr-un supermarket din Franta a venit un transport obisnuit de marfa: Dupa ce au deschis lazile, angajatii au gasit in loc de banane zeci de kilograme de droguri

Mare le-a fpst mirarea angajatilor unui supermarket din apropierea Parisului cand au deschis cutiile in care trebuiau sa fie banane. Muncitorii din oraselul Epinay-sur-Seine au gasit in loc de fructe zeci de.

intr-un supermarket din Franta a venit un transport neobisnuit de marfa: Dupa ce au deschis lazile, angajatii au gasit in loc de banane zeci de kilograme de droguri

Mare le-a fpst mirarea angajatilor unui supermarket din apropierea Parisului cand au deschis cutiile in care trebuiau sa fie banane. Muncitorii din oraselul Epinay-sur-Seine au gasit in loc de fructe zeci de.

Criza CNA-Laura Georgescu, soldata cu un proiect de lege care ar putea intari controlul politic asupra arbitrului audiovizual. Senatorul Georgica Severin: Situatia e diferita de TVR

Presedintele CNA ar putea fi schimbat prin respingerea in Parlament a raportului de activitate al institutiei, potrivit unei propuneri de modificare a Legii audiovizualului, menita teoretic sa solutioneze blocajul in care se afla in prezent arbitrul audiovizual. Initiativa legislativa ridica, insa, semne de intrebare privind intarirea controlului politic asupra acestui for. Proiectul a fost depus ieri in Parlament de deputatul PNL Gigel Stirbu si de Senatorul PSD Georgica Severin, acesta din urma confirmand pentru HotNews. ro informatia publicata in premiera de Evenimentul Zilei. UPDATE EvZ scrie ca noul membru CNA Radu Herjeu, fost prezentator TV, ar fi in carti pentru a prelua presedintia CNA. Narcisa Iorga pe Facebook si Catalin Tolontan pe blogul sau fac trimitere la un articol publicat la randul sau pe blog de Herjeu, in care acesta i se adreseaza fostului presedinte Basescu in termeni precum hai siktir, imundule, dar pretinde bun-simt, decenta si corectitudine de la comentatori si refuza sa aprobe comentariile cu invective.

PSD cere demisia lui Predoiu din toate functiile detinute. Care este motivul

Partidul Social Democrat a cerut, vineri, demisia lui Catalin Predoiu din functiile detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008, informeaza Mediafax.

GALERIE FOTO: Statia Spatiala ISS a surprins din spatiu super-furtuna care a lovit Pacificul

Super-taifunul Maysak care s-a format in Pacificul de vest si se indreapta catre Filipine a fost filmat din spatiu, cu ajutorul camerelor montate pe Statia Spatiala Internationala ISS) ,informeaza Mediafax.

Deputatul PC Ion Dinita a demisionat din Parlament. Motivul pentru care a fost nevoit sa demisioneze

Deputatul PC Ion Dinita si-a dat demisia din Parlament. Valeriu Zgonea a facut anuntul azi, in plen. Demisia domnului deputat Ion Dinita din functia de deputat in Parlamentul Romaniei incepand cu 1 aprilie.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )