Libnet.ro
UNICEF

23:45

Franta isi alege presedintele, pentru prima oara in istorie sub stare de urgenta |CORESPONDENTA SPECIALA DIN PARIS

România Liberă România Liberă,
Franta isi alege presedintele, pentru prima oara in istorie sub stare de urgenta |CORESPONDENTA SPECIALA DIN PARIS

Organizatia Stat Islamic a publicat ieri un apel catre toti simpatizantii sai, in limba franceza, cerandu-le sa atace birourile de vot, in cel de a-l doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta, potrivit France Info. Amenintarea vine in conditiile in care sansele celor doi candidati, Emmanuel Macron si Marine Le Pen, au legatura si cu cat de mica sau de mare va fi participarea la vot. continuă pe România Liberă

Franta isi alege presedintele, sub stare de urgenta, pentru prima oara in istorie. Emmanuel Macron isi face bagajele pentru Palatul Elysee. Marine le Pen, infranta, dupa dezbaterea televizata |CORESPONDENTA SPECIALA DIN PARIS

Organizatia Stat Islamic a publicat ieri un apel catre toti simpatizantii sai, in limba franceza, cerandu-le sa atace birourile de vot, in cel de a-l doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta, potrivit France Info. Amenintarea vine in conditiile in care sansele celor doi candidati, Emmanuel Macron si Marine Le Pen, au legatura si cu cat de mica sau de mare va fi participarea la vot.

Be EU: Franta isi alege presedintele duminica

Francezii isi vor alege duminica presedintele. Alegerile au o miza extrem de mare si vor avea ca impact felul in care se poate schimba cu adevarat soarta Frantei. in urma acestor alegeri este.

Actorul LEGENDAR Alain Delon vine pentru prima oara in Romania, la TIFF

Alain Delon, legendarul actor francez, considerat un simbol al cinematografiei europene ajunge pentru prima data in Romania, ca invitat special al celei de-a 16-a editii a Festivalului International de.

Actorul Alain Delon vine pentru prima oara in Romania, la TIFF

Rebelul filmului francez, simbol al cinematografiei europene si unul dintre cei mai iubiti actori ai lumii, legendarul Alain Delon vine pentru prima data in Romania, ca invitat special al celei de-a 16-a editii a Festivalului International de Film Transilvania, care se va desfasura intre 2 si 11 iunie in Cluj.

Adorabil! Cum a reactionat un catel cand s-a vazut pentru prima data in oglinda (VIDEO)

Reactia haioasa a unui catel care se zareste pentru prima data in oglinda a starnit hohote de ras pe internet. Micutul patruped nu si-a dat seama ca este chiar reflexia lui si a ic.

Alain Delon, pentru prima data in Romania. Actorul francez vine la TIFF

Actorul francez Alain Delon, acum in varsta de 81 de ani, unul dintre simbolurile cinematografiei europene, vine pentru prima data in Romania, ca invitat special al celei de-a 16-a editii a.

Vanatorii isi aleg presedintele. Dinozaurul Neculai Selaru, aflat la conducerea AGVPS din 1990, candideaza din nou

Membrii Asociatiei Generale a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi AGVPS) isi vor alege noua conducere pe 6 mai.

Trump si Putin discuta pentru prima oara despre o incetare a focului in Siria dupa atacul aerian al Statelor Unite

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump si presedintele Rusiei, Vladimir Putin, au discutat marti despre o detensionare a situatiei dintre cele doua tari dupa ce, in aprilie, SUA a atacat o baza aeriana din Siria, un aliat al Moscovei, relateaza Reuters.

Trump si Putin au discutat pentru prima oara despre o incetare a focului in Siria dupa atacul aerian al Statelor Unite

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si presedintele Rusiei, Vladimir Putin, au discutat marti despre o detensionare a situatiei dintre cele doua tari dupa ce, in aprilie, SUA au atacat o baza aeriana din Siria, un aliat al Moscovei, relateaza Reuters.

Barack Obama isi anunta sprijinul pentru Emmanuel Macron - VIDEO

Barack Obama si-a anuntat sprijinul pentru candidatulla presedintia Frantei, Emmanuel Macron, potrivit adevarul. ro. Succesul Frantei este important pentru intreaga lume, spune fostul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )