Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta se pregateste pentru martea neagra din cauza grevelor din transporturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta se pregateste pentru martea neagra din cauza grevelor din transporturi

Cu o greva de amploare si de lunga durata in transportul feroviar si noi turbulente la compania aeriana Air France, Franta se pregateste pentru martea neagra din cauza grevelor din transporturi fata de reformele presedintelui Macron, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Basescu se pregateste pentru al treilea copil: Nu-i va lipsi nimic!

Elena Basescu este insarcinata pentru a treia oara si va aduce pe lume o fetita, rodul relatiei cu noul ei iubit, Catalin Tomata, cu care are o relatie de un an de zile. Iata ce declara despre sarcina.

Telecabina de Balea Lac, oprita din cauza vantului

Telecabina care urca la Balea Lac nu functioneaza astazi, din cauza vantului puternic ce bate in raf.

Constanta Nord si Constanta Sud Agigea, porturi inchise din cauza vantului puternic

Porturile Constanta Nord si Constanta Sud Agigea, inchise, duminica, din cauza vantului puternic, an.

Decizia de expulzare a diplomatului rus - o manifestare de solidaritate a Romaniei pentru gravele incidente din Marea Britanie

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat, la Timisoara, ca decizia de expulzare a diplomatului rus la Bucuresti a fost o manifestare de solidaritate a Romaniei pentru gravele incidente din Marea Britanie, dar a refuzat sa faca public numele consilierului rus, informeaza Agerpres.

Insula facuta faimoasa de Leonardo DiCaprio va fi inchisa din cauza fluxului mare de turisti

Insula Maya Bay din Tailanda, facuta celebra de filmul Plaja in care a jucat Leonardo DiCaprio, va fi inchisa timp de patru luni incepand din luna iunie pentru a lasa coralul de refici si viata subactiva s.

Arad: Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a fost convocat din cauza avertizarii hidrologice

Florentina Horgea, prefectul judetului Arad, a convocat Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta pentru a stabilii masurile ce se vor lua legat de avertizarile hidrologice. Horgea a sustinut ca, in.

Tragedie fara margini! O intreaga familie A MURIT din cauza unor CARTOFI. Ce sa NU faci niciodata cu aceasta leguma

Multa lume consuma cartofi, atat romanii, cat si oameni din alte tari. Sunt inclusi in nenumarate retete si ofera foarte multe beneficii pentru sanatate. Exista insa cateva cazuri in care cartofii.

Mii de oameni sunt rupti de lume, din cauza inundatiilor

Pagubele produse de alunecarile de teren si inundatii in luna martie, in 19 localitati din judet, se ridica la peste 80 de milioane de lei, potrivit bilantului prezentat luni, in sedinta extraordinara a.

Arges: Un bebelus a murit din cauza ca mama lui nu a avut telefon sa sune la 112

Un bebelus de doar trei luni din Arges a murit dupa ce i s-a facut rau deoarece mama sa nu detinea un telefon si nu a avut cu ce sa sune la 112. Mama, o tanara de 16 ani din Valea Manastirii, a.

Accident de munca in timpul lucrarilor pentru mall-ul din Sibiu. O schela a cazut peste muncitori

Doi muncitori, care lucrau la extinderea mall-ului din Sibiu, au fost raniti dupa ce o schela a cazut peste ei. Acestia au fost dusi imediat la spital cu diverse fracturi. Conform ISU Sibiu, muncitorii, de 40.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )