Libnet.ro
UNICEF

07:15

Franta, reclamata Comisiei Europene din cauza grevelor controlorilor de trafic aerian: 16.000 de zboruri amanate

Adevărul Adevărul,
Franta, reclamata Comisiei Europene din cauza grevelor controlorilor de trafic aerian: 16.000 de zboruri amanate

Patru companii aeriene s-au plans Comisiei Europene de efectele grevelor controlorilor de trafic aerian din Franta, acuzatiile aduse fiind cele de restrictionare a principiului fundamental al libertatii de circulatie in cadrul Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

UE vrea sa stimuleze financiar tarile care accepta migranti, cte 6.000 de euro pentru fiecare extracomunitar / Matteo Salvini: Italia nu are nevoie de actele de caritate ale Comisiei Europene

Comisia Europeana intentioneaza sa ofere cate 6. 000 de euro pentru fiecare extracomunitar salvat din Marea Mediterana si acceptat de un stat membru al Uniunii Europene, un plan care va intensifica presiunile asupra Guvernului din Italia, care nu primeste imigranti, relateaza Financial Times, potrivit Mediafax. Ministrul italian de interne Matteo Salvini, care este in acelasi timp si vicepremier, a respins insa propunerea Comisiei Europene.

Stare de alerta in Sibiu!Peste 50 de locuinte, evacuate din cauza inundatiilor

Peste 50 de locuinte din localitatea Boian, din judetul Sibiu, au fost evacuate, luni seara, din cauza ploilor abundente si a scurgerilor de pe versanti. Drumul judetean care leaga Boianul de statiunea Bazna a.

Timisoara: Sute de turisti BLOCATI in aeroport din cauza unei DEFECTIUNI la avion (FOTO)

Aproape 200 de persoane care trebuiau sa sa plece cu o cursa charter in Antalya, Turcia au fost blocate ore intregi in aeroportul din Timisoara dupa ce avionul care trebuia sa ii ia nu a plecat din cauza unei.

VIDEOTraficul rutier este oprit pe Valea Prahovei, n Comarnic, din cauza ploii torentiale

Traficul rutier este oprit, duminica, pe Valea Prahovei, in Comarnic, pe ambele sensuri de mers, din cauza ploilor abundente care au cazut in ultimele ore, pe carosabil formandu-se aluviuni, relateaza Mediafax.

Alerta in Sibiu. Sute de persoane au fost evacute din cauza ploilor

Peste 200 de persoane evacuate din calea apelor, doua persoane salvate de viitura dintr-un autoturism si peste 400 de hectare de teren afectate asa arata bilantul ISU Sibiu in urma ploilor care au cazut in.

Un angajat al politiei a fost concediat din cauza unui hanorac pe care l-a purtat

Un ajutor de serif din statul american Washington a fost concediat dupa ce a purtat un hanorac care avea inscriptionat pe piept un logo al unui grup de extrema dreapta, numit Proud Boys. Erin Willey si-a facut.

Un barbat a decis sa si puna capat zileleor. S-a sinucis din cauza dorului de familie

Singuratatea si dorul de familie l-au determinat pe un barbat de 54 de ani din Dambovita sa-si puna capat zilelor. Sotia l-a parasit, iar fiica se mutase in Cluj pentru studii. Omul i-a lasat fetei un.

Lumea risca sa piarda controlul asupra Sida din cauza lipsei banilor - experti

Lupta impotriva Sida sindromul imunodificientei umane dobandite) are nevoie de mai multe miliarde de dolari anual, din lipsa carora boala risca sa se extinda, au avertizat duminica expertii prezenti la Amsterdam, inaintea deschiderii Conferintei internationale dedicata maladiei, scrieNews. ro, care citeaza AFP.

O femeie a devenit milionara pentru cateva momente, din cauza unei incurcaturi la banca. Ce suma i-a intrat in cont

Pentru cateva minute, o femeie din Boston sa devenit milionara. Ellen Fleming spune ca a primit un mesaj de la consultantantul ei financiar miercuri dupa-amiaza, cu vestea ca a fost depusa o.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3849 seconds )