Libnet.ro
UNICEF

10:30

Fratele lui Aleksei Navalnii a fost arestat de politia rusa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fratele lui Aleksei Navalnii a fost arestat de politia rusa

Fratele lui Aleksei Navalnii, Oleg Navalnii, a fost arestat de catre politie in timpul unei perchezitii la locuinta liderului opozitiei ruse, potrivit anturajului opozantului. continuă pe Ziarul Bursa

Fratele lui Aleksei Navalnii a fost retinut intr-o ancheta privind incalcarea normelor sanitare

Politia rusa l-a retinut miercuri pe Oleg, fratele lui Aleksei Navalnii, dupa ce a efectuat perchezitii la apartamentul din Moscova al disidentului.

Rusia: Politia l-a retinut pe fratele lui Aleksei Navalnii, dupa o serie de perchezitii la Moscova

Autoritatile din Rusia l-au retinut miercuri pe fratele lui Aleksei Navalnii, dupa ce a efectuat perchezitii la apartamentul din Moscova al disidentului. in cursul zilei de miercuri, politia a efectuat.

Sustinatorii lui Aleksei Navalnii pregatesc noi proteste de amploare in weekend

Noi proteste de amploare ar putea avea loc in Rusia, in weekend. Sustinatorii lui Aleksei Navalnii au fost chemati sa se reuneasca duminica, in fata sediului Serviciului Federal de Securitate FSB) din piata.

Vladimir Putin respinge acuzatiile din ancheta lui Aleksei Navalnii ca si-ar fi construit un palat la Marea Neagra: Nu-mi apartine

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, respinge acuzatiile din investigatia facuta de opozantul rus Aleksei Navalnii, potrivit careia, presedintele Federatiei Ruse si-ar fi construit un palat la Marea Neagra, evaluat la peste 1 miliard de dolari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )