Libnet.ro
UNICEF

23:30

Fratele lui Amy Winehouse spune ca artista ar fi murit din cauza bulimiei si nu din cauza consumului de droguri

B1 B1,
Fratele lui Amy Winehouse spune ca artista ar fi murit din cauza bulimiei si nu din cauza consumului de droguri

Moartea cantaretei Amy Winehouse inca tine atentia publiculului, iar fratele acesteia a redeschis si el subiectul, spunand propria versiunea legata de cauza decesului. Chiar daca Alex, fratele lui. continuă pe B1

Alex Winehouse, fratele celebrei Amy Winehouse: Ceea ce a ucis-o a fost bulimia

Cunoscuta pentru stilul ei original de a canta, celebra cantareata Amy Winehouse ramane una dintre vocile care si-au pus amprenta asupra mzicii actuale. Chiar daca moartea sa a fost pusa pe seama abuzului de droguri si de alcool, fratele acesteia, Alex Winehouse vine sa contrazica toate presupunerile.

Surprinzator! Amy Winehouse nu a fost doborata de alcool si droguri, ci de bulimie?

Cu toate ca exista un raport medico-legal in care cauza mortii lui Amy Winehouse este stabilita clar ca fiind intoxicatia cu alcool, fratele artistei sustine ca bulimia este cea care a ucis-o cu adevarat. Alex Winehouse este convins de lucrul acesta si este mai hotarat ca niciodata sa-i sprijine pe cei care sufera de tulburari de alimentatie. Continue reading .

Un expert de la Harvard sustine ca Michael Jackson a murit din cauza lipsei de somn

Michael Jackson ar fi murit din cauza lipsei de somn timp de aproape doua luni, sustine un expert de la Harvard, citat de CNN. Charles Czeisler a declarat in fata juriului care judeca in procesul pe care mama.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )