Libnet.ro
UNICEF

05:45

Fratele lui Elon Musk, scandal cu un moderator de la Fox News: Crezi ca telespectatorii mei vor sa auda asta? Nu le pasa deloc (VIDEO)

B1 B1,
Fratele lui Elon Musk, scandal cu un moderator de la Fox News: Crezi ca telespectatorii mei vor sa auda asta? Nu le pasa deloc (VIDEO)

Elon Musk nu este singurul personaj controversat din familia sa. Kimbal, fondatorul Tesla si SpaceX, a fost implicat la randul sau intr-un scandal odata cu aparitia intr-o emisiunea pentru Fox News. Kimbal. continuă pe B1

Fratele lui Elon Musk l-a scos din minti pe un prezentator Fox News. Jurnalistul a tipat si l-a scos de pe post:Crezi ca telespectatorii mei astavor sa auda?

Kimbal Musk, fratele mai mic al lui Elon Musk si membru in consiliul de administratie al Tesla, a reusit sa-l scoata din minti pe un prezentator al postului de televiziune american Fox News. Atat de tare s-a enervat jurnalistul incat l-a scos de pe post. Internautii sunt insa de parere ca atitudinea lui Musk nu a fost deloc intamplatoare, acesta dorind sa-l ia peste picior pe interlocutorul sau. Evident, filmarea s-a viralizat.

Fox News se alatura procesului judiciar declansat de CNN impotriva Casei Albe

Postul de televiziune Fox News, ai carui numerosi prezentatori il sustin deschis pe Donald Trump, se va alatura procesului judiciar intentate de concurentul sau, CNN, impotriva administratiei Trump pentru a.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )