Libnet.ro
UNICEF

01:06

FRESH! Dorin Ochenatu lanseaza primul single din cariera Ea nu vrea

Devorator Monden Devorator Monden,
FRESH! Dorin Ochenatu lanseaza primul single din cariera Ea nu vrea

Dorin Ochenatu lanseaza primul single din cariera numit Ea nu vrea, o piesa produsa de cei de la St. Peter Production. Piesa Ea nu vrea este una fresh, vesela si ritmata, cu alte cuvinte perfecta pentru vara, ce are mari sanse sa devina unul dintre hiturile verii 2013. In piesa este vorba depre o fata . continuă pe Devorator Monden

DJ Andreas isi lanseaza primul single Shades of Grey (proiect nou)

Andreas, primul proiect de muzica progressive produs de Famous Production, isi face intrarea pe piata muzicala cu un single exploziv, Shades of Grey. Andreas este un DJ si producator care aduce un sound nou, elaborat, puternic si profund. Muzica sa este Progresive House cu influente Electro, artistul fiind influentat de proiecte muzicale precum Daft Punk, .

Alina Eremia a filmat primul clip din cariera solo, pentru piesa Tu esti vara mea |FOTO

Alina a filmat marti primul videoclip din cariera solo, pentru Tu esti vara mea, o piesa dinamica si optimista, perfecta pentru sezonul cald. Filmarile au avut loc la Gura Portitei si au durat o zi intreaga, iar vremea a tinut cu tanara artista. Locatia a fost mai frumoasa decat mi-am inchipuit, sunt convinsa ca vor .

Noul Airbus A350 a efectuat cu succes primul zbor din campania de teste

Gigantul Airbus si-a testat, vineri dimineata, cel mai performant aparat de zbor al sau, A350 XWB, acesta fiind primul zbor din campania de teste. Avionul, construit pentru a fi mai econom in consumul de energie, es.

Noul Airbus A350 a efectuat cu succes primul zbor din campania de teste.

Gigantul Airbus si-a testat, vineri dimineata, cel mai performant aparat de zbor al sau, A350 XWB, acesta fiind primul zbor din campania de teste, potrivit b1. ro. Avionul, construit pentru a fi mai econom in consumul de energie, este un competitor direct pentru modelul rivalilor americani Boeing 787 Dreamliner. Aeronava a decolat de pe aeroportul Touluse-Blagnac la ora locala 10:00, cu un echipaj format din sase persoane la bord, scrie BBC News. Acesta a fost doar primul zbor din campania de .

Wizz Air lanseaza noi zboruri din Moldova

Wizz Air a anuntat, astazi, doua noi zboruri din Chisinau, Moldova, spre Roma si Venetia, incepand cu 24 septembrie, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )