Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce frumusete! Printesa Charlotte a implinit doi ani!

ADPM ADPM,
Ce frumusete! Printesa Charlotte a implinit doi ani!

Printesa Charlotte implineste azi doi ani, ocazie cu care partintii sai, Printul William si Ducesa de Cambridge, au facut publicecateva fotografii cu micuta, instantanee ce au emotionat o lume intreaga. continuă pe ADPM

Fiica lui William si Kate implineste luni un an. Casa regala a dat publicitatii fotografii noi cu printesa Charlotte

Printul William si sotia lui Kate au facut publice pe Twitter patru noi fotografii ale fiicei lor, printesa Charlotte, care implineste luni varsta de un an. Aceste patru fotografii ale Charlotte Elizabeth Diana, a patra in ordinea succesiunii la tronul britanic, au fost facute de Kate in aprilie, la resedinta familiei din Norfolk, in estul Angliei. Din momentul nasterii sale, in 2 mai 2015 la Spitalul St. Mary din Londra, Charlotte a fost vazuta doar de doua ori de catre public.

Noi fotografii cu printesa Charlotte au fost date publicitatii de casa regala a Marii Britanii

Casa Regala a Marii Britanii a dat publicitatii, duminica, noi fotografii cu printesa Charlotte, care va implini luni varsta de un an, informeaza The Associated Press.

Parinti in stare de soc: Si-au gasit fiul de doi ani spanzurat

Accident cumplit pentru o familie din Derbyshire, Anglia. Micutul lor de doi ani a fost gasit spanzurat de patul pliant, in urma unui incident stupid.

GALERIE FOTO: Adorabila Printesa Charlotte, fotografiata de Ducesa Kate Middleton

Noi fotografii ale Printesei Charlotte, realizate chiar de mama sa Catherine, Ducesa de Cambridge Kate Middleton), au fost publicate pe contul de Twitter al Palatului Kensington pentru a marca ziua de nastere al celui mai mic membru al familiei Printului William al Marii Britanii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )