Libnet.ro
UNICEF

00:07

FT: Ce va restitui Romaniei 31,4 milioane euro, in urma revizuirii contributiei la bugetul UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FT: Ce va restitui Romaniei 31,4 milioane euro, in urma revizuirii contributiei la bugetul UE

Uniunea Europeana va returna tarii noaste o suma de 31,4 milioane de euro, ca urmare a ajustarilor efectuate in urma introducerii noii metodologii ESA 2010 pentru calculul produsului intern brut al statelor membre, potrivit documentelor publicate vineri de cotidianul Financial Times. continuă pe Ziarul Bursa

Romania primeste inapoi de la CE 31,4 milioane euro, in contul contributiei la bugetul UE

Uniunea Europeana va returna Romaniei 31,4 milioane de euro, in contul contributiei la bugetul UE pentru perioada 1995-2013, ca urmare a ajustarilor efectuate in urma introducerii noii metodologii ESA 2010, pentru calculul produsului intern brut al statelor membre, relateaza Mediafax.

DGAF a identificat un prejudiciu de 8,4 milioane euro in domeniul producerii si comercializarii alcoolului

In perioada mai - octombrie 2014, inspectorii antifrauda au identificat prejudicii de circa 8,4 milioane euro 37. 970 lei) cauzate bugetului de stat prin evitarea platii accizei aferente produselor din alcool, si au intocmit sase sesizari penale prin care au semnalat fapte susceptibile a intruni elementele constitutive ale unor infractiuni de evaziune fiscala.

Bateristul trupei U2 a pierdut 11 milioane euro din investitii paguboase, inclusiv in Romania

Larry Mullen, bateristul trupei U2, impreuna cu partenera sa Ann Acheson au pierdut mai mult de 11 milioane euro in urma unor investitii paguboase, dintre care peste 4,5 milioane de euro intr-o afacere facuta in Timisoara, fiind sfatuiti in aceste business-uri de compania de consultanta financiara Gaby Smyth and Company, relateaza site-ul rte. ie.

Ministerul Apararii vrea sa cumpere asigurari de viata pentru personalul care executa misiuni in teatrele de operatii, contract estimat la 1,9 milioane euro

Ministerul Apararii Nationale MApN) vrea sa cumpere servicii de asigurare de viata pentru personalul care executa misiuni in teatrele de operatii, contract cu o valoare estimata de 1,9 milioane euro inclusiv TVA), conform unui anunt de intentie publicat joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 31 octombrie 2014.

Finantare de 150 de milioane euro de la BEI pentru Banca Transilvania

Banca Transilvania va beneficia de o linie de finantare in valoare de 150 de milioane euro din partea Bancii Europene de Investitii BEI), potrivit unui comunicat de presa.

Verbund provizioneaza 144 milioane euro pentru pierderi la parcul eolian din Romania

Compania austriaca Verbund va constitui un provizion de 144 milioane euro pentru pierderi anticipate, anul acesta, la parcul eolian de la Casimcea, judetul Tulcea, ca urmare a modificarilor legislative din Romania privind certificatele verzi acordate producatorilor de energie regenerabila.

Veniturile Orange au crescut cu 3,4% pana la 227,4 milioane euro in trimestrul incheiat la 30 septembrie 2014

Orange, liderul pietei locale de telefonie mobila, a inregistrat venituri totale de 227,4 milioane de euro in trimestrul trei din acest an, in crestere cu 3,4% fata de aceeasi perioada din 2013, excluzand impactul reducerii tarifelor de interconectare, a anuntat joi operatorul. La data de 30 septembrie, compania avea 10. 000 de clienti SIM-uri valabile), cu aproximativ 131. 000 mai multi decat cu un an in urma, iar la serviciul de televiziune prin satelit avea peste 110. 000 abonati, in timp ce aplicatia Orange TV pentru smartphone si tableta a fost descarcata de peste 800 000 de ori.

Banii soferilor, in buzunarele avocatilor. CNADNR da 5 milioane euro pe consultanta juridica

CNADNR cheltuieste milioane de euro pe firme de avocatura. Sefii de la drumuri au platit in ultimii doi ani consultanta juridica de peste cinci milioane de euro, adica aproximativ cam cat costa un kilometru.

Lichiditate de peste 2,27 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 10. 883,87 lei 2. 652,92 euro).

Lichiditate de peste 1,78 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7. 640,34 lei 1. 719,14 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )