Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce functie se pregateste pentru Kovesi. Intentia Parlamentului European

Antena3 Antena3,
Ce functie se pregateste pentru Kovesi. Intentia Parlamentului European

S-a aflat adevarata miza din spatele sustinerii Laurei Codruta Kovesi. Parlamentul European are planuri mari cu fosta sefa DNA. Adevarata intentie a PE si ce functie s-ar pregati pentru Kovesi pe. continuă pe Antena3

Presedintele Parlamentului European Antonio Tajani, ingrijorat de situatia lui Kovesi

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, a afirmat pe Twitter ca este ingrijorat de situatia Laurei Codruta Kovesi, care a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile, si a precizat ca PE o sustine in continuare pentru postul de procuror-sef european.

Parlamentului European o sustine in continuare pe Kovesi pentru sefia Parchetului European. Tajani se arata ingrijorat de masura controlului judiciar

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, a afirmat, vineri pe Twitter, ca este ingrijorat de vestile privind punerea sub control judiciar a Laurei Codruta Kovesi. Parlamentul European sustine in continuare candidatura Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului UE.

DACA NU SE RENUNTA LA PROCEDURILE IMPOTRIVA LAUREI KOVESI: Manfred Weber va cere o dezbatere a Parlamentului European

Liderul grupului europarlamentar al Partidului Popular European PPE), Manfred Weber, vrea sa ceara o dezbatere in urmatoarea sesiune plenara a Parlamentului European, in cazul in care autoritatile din tara noastra nu renunta la procedurile legale impotriva Laurei Codruta Kovesi.

Parlamentul European nu renunta la Kovesi. Tajani: O sprijinim in continuare pentru functia de procuror-sef european

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, spune ca este ingrijorat de vestea ca Laura Codruta Kovesi a fost plasata sub control judiciar.

Adrian Nastase, despre sprijinul european pentru Kovesi: Avand aceste frustrari legate de ceea ce i se intampla in Romania va fi usor de manevrat la nivel european

Adrian Nastase a vorbit, la Antena 3, desprijinul oficialilor europeni in cazul Laurei Codruta Kovesi, dupa punerea sub control judiciar, ca aceasta este preferata pentru sefia Parchetului UE deoarece este.

Control judiciar pentru Kovesi. Fosta sefa DNA, la Sectia 18 de Politie

45 - Laura Codruta Kovesi s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Sectiei 18 de Politie din Capitala, pentru a semna pentru controlul judiciar sub care a fost plasata de procurorii de la Sectia.

Saptamana de foc pentru Kovesi. Fosta sefa DNA, supusa turului institutiilor

Urmeaza o saptamana de foc pentru Laura Codruta Kovesi. Fosta sefa DNA va incepe saptamana la Sectia de politie 18, unde la primele ore a diminetii trebuie sa dea cu subsemnatul pentru controlul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )