Libnet.ro
UNICEF

17:30

Functionarii publici ar putea boicota alegerile locale. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Functionarii publici ar putea boicota alegerile locale. Care este motivul

Functionarii publici ameninta cu boicotarea alegerilor locale prin neasigurarea suportului tehnico - administrativ, in cazul in care Parlamentul Romaniei nu va elimina discrepantele salariale existente pe functii publice similare. continuă pe România Liberă

Functionarii publici ameninta ca vor boicota alegerile locale

Functionarii publici din Romania ameninta ca vor boicota alegerile locale pentru ca Guvernul nu rezolva problema salariilor. Bugetarii ar trebui sa afle astazi ce modificari salariale le-a pregatit.

Ghidul finantarii campaniei electorale la alegerile locale, in dezbatere publica

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a elaborat si a lansat in dezbatere publica un proiect de hotarare privind aprobarea Ghidului finantarii campaniei electorale la alegerile locale, care vine in sprijinul competitorilor electorali, al mandatarilor financiari, precum si al altor participanti la procesul electoral, transmite un comunicat remis redactiei.

Au fost desemnati judecatorii din Biroul Electoral Central pentru alegerile locale

Curtea Suprema i-a desemnat, vineri, prin tragere la sorti, pe cei sapte judecatori din Biroul Electoral Central pentru alegerile locale din 5 iunie. Presedintele BEC va fi desemnat pana sambata, tot dintre cei sapte magistrati.

Un model in varsta de 60 de ani cucereste lumea. Care este secretul frumusetii fara varsta?

Un model in varsta de 60 de ani cucereste lumea! Yazemmenah Rossi este vedeta campaniei unui brand american de costume de baie, iar fotografiile in care arata senzational fac furori pe internet. Desi multe modele renunta la profesie odata ce ajung la 30 de ani, Yazemmenah spune ca va poza pana in ultima zi a vietii ei.

Prefectura Dambovita s-a pregatit pentru alegerile locale. in 8 localitati, numarul de consilieri a crescut sau a scazut

Prefectura Dambovita a luat, deja, primele masuri pentru organizarea alegerilor locale din iunie 2016. Astfel, au fost emise cinci ordine de prefect, care stabilesc numarul membrilor Consiliului Judetean Dambovita, numarul membrilor care vor face parte din consiliile locale de pe raza unitatilor administrativ teritoriale din Dambovita, numerotarea circumscriptiilor electorale din judet, dimensiunile stampilelor.

Primarii din Buzau le inchid usa in nas viceprimarilor care vor sa candideze la alegerile locale

Sicane intre primari si viceprimarii care tintesc sa le ia locul. Viceprimarul din Berca il acuza pe primarul Valeriu Marcu de faptul ca a schimbat yala de la intrarea in primarie, pentru a-i bloca accesul in afara orelor de program.

UPDATE: iCCJ a ales magistratii care vor face parte din BEC, la alegerile locale

Simona Elena Cirnaru si Maricela Cobzariu au fost desemnati, vineri, pentru a face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din data de 5 iunie .

iCCJ desemneaza judecatorii care vor face parte din BEC pentru alegerile locale

Inalta Curte de Casatie si Justitie va desemna, vineri, in sedinta publica si prin tragere la sorti judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autoritatilor.

iCCJ alege, vineri, magistratii care vor face parte din BEC, la alegerile locale

Judecatorii care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale din data de 5 iunie vor fi alesi, vineri, in sedinta publica si prin tragere la sorti, de inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), incepand cu ora 8.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )