Libnet.ro
UNICEF

08:30

Funeraliile Regelui Mihai: Cati bani a alocat Guvernul pentru protocolul de la Otopeni destinat oficialilor straini

Adevărul Adevărul,
Funeraliile Regelui Mihai: Cati bani a alocat Guvernul pentru protocolul de la Otopeni destinat oficialilor straini

Executivul a decis, in sedinta de miercuri, alocarea unei sume de 43. 000 de lei Ministerului Afacerilor Externe MAE) in vederea deschiderii salonului oficial de la Aeroportul Otopeni pentru sefii de stat si de guvern si membrii familiilor regale care vor veni la funeraliile regelui Mihai, au declarat surse guvernamentale. continuă pe Adevărul

Cati BANI da guvernul pentru FUNERALIILE regelui Mihai: INCREDIBIL ce suma aloca doar pentru primirea oficialilor straini pe Aeroportul Otopeni...

Executivul a decis, in sedinta de miercuri, alocarea unei sume de 43. 000 de lei Ministerului Afacerilor Externe MAE) in vederea deschiderii salonului oficial de la Aeroportul Otopeni pentru sefii de stat.

Cati bani a alocat Guvernul pentru inmormantarea Regelui Mihai

Executivul a decis alocarea unei sume de 43. 000 de lei Ministerului Afacerilor Externe in vederea deschiderii salonului oficial de la Aeroportul Otopeni pentru sefii de stat si de guvern si membrii familiilor re.

Guvernul aloca 43.000 lei Ministerului de Externe pentru primirea sefilor de stat si familiilor regale care vor veni la funeraliile Regelui Mihai

Guvernul a aprobat alocarea a 43. 000 lei din Fondul de rezerva bugetara Ministerul Afacerilor Externe, pentru desfasurarea funeraliilor de stat ale Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei. Banii vor fi folositi pentru deschiderea salonului oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru sefi de stat si de guvern, familii regale, care vor veni la funeraliile regelui Mihai.

Fostului principe Nicolae nu i se va interzice participarea la funeraliile Regelui Mihai: Familia regala, reunita in Elvetia

Membrii Familiei Regale a Romaniei se reunesc in aceste zile in Elvetia, la resedinta privata din Aubonne, unde se pregatesc funeraliile Regelui Mihai. Mai multe ceremonii de comemorare a fostului.

Funeraliile Regelui Mihai: Guvernul va decide miercuri doliu national pe 14, 15 si 16 decembrie (surse)

Guvernul va aproba in sedinta de miercuri o hotarare privind stabilirea a trei zile de doliu national pentru decesul Regelui Mihai I, in 14, 15 si 16 decembrie, au declarat surse oficiale pentru Agerpres.

Radu Tudor, dupa moartea Regelui Mihai: Un examen foarte greu pentru Romania

Moartea Regelui Mihai reprezinta un examen urias pentru Romania. Intr-un moment in care marlania, ura, atacul la persoana, lipsa marilor proiecte de tara si gustul amar fata de politica domina societatea noastra,.

ULTIMA ORA - Sedinta de Guvern URGENTA pentru funeraliile Regelui Mihai I

Premierul Mihai Tudose i-a convocat pe ministri intr-o sedinta de urgenta la Palatul Victoria. intalnirea va avea loc la 17. 30 si, potrivit primelor informatii, subiectul principal il.

Ambasada SUA, mesaj la moartea Regelui Mihai: Patriotismul si dragostea Majestatii Sale pentru Romania vor dainui mereu. Condoleante poporului roman

Ambasada Statelor Unite ale Americii transmite condoleantele sale poporului roman la moartea Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei.

Moartea Regelui Mihai / Prima reactie a lui Nicolae, principele scos din linia de succesiune: Nepotul Regelui va participa la funeraliile

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, care a fost scos anul trecut din linia de succesiune, a anuntat pe contul sau de Facebook ca va participa la funeraliile Regelui Mihai, decedat astazi in Elvetia.

Arhiepiscopul Calinic, declaratie inedita: Nu e sfarsitul regelui Mihai, e inceputul

Arhiepiscopul Calinic al Argesului si Muscelului a afirmat, miercuri, ca moartea regelui Mihai I nu reprezinta sfarsitul pentru ultimul suveran al Romaniei, ci doar un nou inceput. Nu e.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )