Libnet.ro
UNICEF

01:06

Furtuna puternica in vestul si nordul tarii: opt morti si 137 de raniti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Furtuna puternica in vestul si nordul tarii: opt morti si 137 de raniti

ACTUALIZARE 14:54 Nicolae Robu, dupa furtunile de la Timisoara: Eu consider ca toata lumea si-a facut datoria! Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, a mentionat, in aceasta dupa-amiaza, ca este multumit de reactia serviciilor edilitare, dupa ce mai multe strazi din oras au fost blocate in urma furtunii de copacii cazuti si si-a exprimat compasiunea pentru decesul celor doua persoane, in urma vijeliei. *ACTUALIZARE 13:49 Jumatate dintre consumatorii de energie afectati de fenomenele meteo au fost reconectati la retea *ACTUALIZARE 13:01 Program prelungit la Directia pentru Cultura Timis, pentru eliberarea avizelor de reparatii la cladirile istorice afectate de furtuna *ACTUALIZARE 11:32 Carmen Dan, despre solicitarea presedintelui de a implementa un sistem de alerta: Am vorbit despre necesitatea unui astfel de sistem *ACTUALIZARE 11:28 Timis: Dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci decese din timpul furtunii Politia Timis a deschis dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci persoane decedate in urma furtunii din Timisoara si Buzias. *ACTUALIZARE 11:17 Carmen Dan anunta comandament pentru situatii de urgenta in Timisoara, la care va fi prezent si premierul Mihai Tudose *ACTUALIZARE 11:10 Premierul Tudose merge la Timisoara pentru a discuta cu autoritatile locale despre efectele furtunii *ACTUALIZARE 10:20 Avariile tehnice produse de vijelii in Timisoara, Cluj, Brasov si Iasi au dus la anularea a 15 trenuri de calatori si la intarzierea cu peste 243 de ore a altor 112 *ACTUALIZARE 10:12 Bilant IGSU: 212 localitati din 15 judete, afectate de furtuni *ACTUALIZARE 10:04 Tudose: Ceea ce va fi o prioritate incepand cu ziua de azi este sa stabilim un sistem de alarmare functional *ACTUALIZARE 9:24 Iohannis cere implementarea rapida a unui sistem de avertizare a populatiei *ACTUALIZARE 09:15 Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan se afla la Timisoara pentru a discuta cu autoritatile locale despre efectele furtunii de ieri seara ----- Opt persoane au murit si alte 67 sunt ranite in urma furtunii care s-a inregistrat in vestul si nordul tarii. continuă pe Ziarul Bursa

Furtuna puternica in vestul si nordul tarii: opt morti si 67 raniti

Opt persoane au murit si alte 67 sunt ranite in urma furtunii care s-a inregistrat in vestul si nordul tarii.

Creste bilantul victimelor furtunii ucigase din vestul tarii: opt morti si 137 de raniti

Bilantul victimelor in urma furtunii de duminica seara din vestul tarii este mult mai mare decat s-a spus initiali: este vorba despre opt morti si 145 victime. Din cauza diferitelor obiecte sau a.

Furtuna violenta in vestul tarii: Opt morti si 67 de raniti

Update: Numarul mortilor in urma futunii violente din vestul tarii s-a ridicat la opt morti si 68 de raniti. Update: Un barbat de aproximativ 40 de ani este cea de-a doua persoana decedata in.

Furtuna VIOLENTA in vestul tarii: Opt morti, zeci de raniti si pagube materiale imense (VIDEO)

00Optpersoane au murit si alte 62 au fost ranite, potrivit celui mai recent bilant al furtunii din vestul tarii. 51O a sase persoana a murit duminica la Bistrita du.

Opt morti si 137 de raniti in furtuna din vestul tarii. Mihai Tudose lauda autoritatile, dar critica o firma privata pentru problema la alimentarea cu energie electrica

Premierul Mihai Tudose continua sa socheze in comunicarea publica din urma furtunii din vestul tarii de duminica. Desi 8 oameni au murit si 137 au fost raniti, Tudose a laudat interventia.

Opt morti si 137 de raniti in furtuna din vestul tarii. Mihai Tudose lauda autoritatile, dar critica ENEL: ingrozitori! (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose continua sa socheze in comunicarea publica din urma furtunii din vestul tarii de duminica. Desi 8 oameni au murit si 137 au fost raniti, Tudose a laudat interventia.

Mihai Tudose, dupa furtuna din vestul tarii: Toata lumea s-a mobilizat exemplar, mai putin Enel

Premierul Mihai Tudose a laudat, luni, modul in care Ministerul de Interne a gestionat situatia din vestul tarii, ca urmare a furtunii in urma caruia opt persoane au murit si 137 au fost ranite.

FOTO VIDEO O furtuna violenta a maturat vestul tarii: Opt oameni au murit, iar 67 au fost raniti. Cursurile vor fi suspendate, luni, in opt scoli din Timis

Opt persoane au murit si 67 au fost ranite, duminica, in judetul Timis. Doua decese s-au inregistrat in Timisoara si doua la Buzias, iar o alta femeie aflata in statiunea aradeana Moneasa a murit, dupa ce a fost lovita de un copac rupt de vijelie, chiar in fata unui hotel.

FOTO VIDEO O furtuna violenta a maturat vestul tarii: Opt oameni au murit in Timis, iar 67 au fost raniti. Cursuri suspendate, luni, in opt scoli. Ce masuri iau Mihai Tudose si Carmen Dan

Opt persoane au murit si 67 au fost ranite, duminica, in judetul Timis. Doua decese s-au inregistrat in Timisoara si doua la Buzias, iar o alta femeie aflata in statiunea aradeana Moneasa a murit, dupa ce a fost lovita de un copac rupt de vijelie, chiar in fata unui hotel.

Furtuna puternica in vestul tarii: Acoperisul unui spital clujean, luat de vant

Acoperisul uniu spital din Huedin a fost luat de vant, duminica seara, iar zeci de copaci din judetul Cluj au fost doborati la pamant.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )