Libnet.ro
UNICEF

07:00

Gabriel Liiceanu a demisionat din Uniunea Scriitorilor

România Liberă România Liberă,
Gabriel Liiceanu a demisionat din Uniunea Scriitorilor

Scriitorul Gabriel Liiceanu si-a anuntat, marti, demisia din Uniunea Scriitorilor din Romania, in contextul scandalului pe tema introducerii timbrului cultural. continuă pe România Liberă

Gabriel Liiceanu si-a anuntat demisia din Uniunea Scriitorilor

Scriitorul Gabriel Liiceanu si-a anuntat demisia din Uniunea Scriitorilor din Romania, marti, la dezbaterea intitulata Legea timbrului cultural. O binefacere sau un neajuns pentru cultura romana?, gazduita de.

Liiceanu si-a anuntat demisia din Uniunea Scriitorilor

Scriitorul Gabriel Liiceanu si-a anuntat, astazi, demisia din Uniunea Scriitorilor din Romania USR), in contextul discutiilor despre necesitatea introducerii timbrului cultural, scriu surse din presa. Anuntul a fost facut la dezbaterea Legea timbrului cultural. O binefacere sau un neajuns pentru cultura romana?, gazduita de Grupul de Dialog Social GDS).

Gabriel Liiceanu: De azi, nu mai am nicio relatie cu Uniunea Scriitorilor

Scriitorul Gabriel Liiceanu, fondatorul Humanitas, a declarat, marti, ca nu mai doreste sa fie membru al Uniunii Scriitorilor. El a argumentat ca nu poate fi pus, ca editor, sa faca pe colectorul de taxe, pe.

Gabriel Liiceanu paraseste Uniunea Scriitorilor din Romania

O dezbatere pe tema timbrului cultural/literar, organizata la sediul Grupului Pentru Dialog Social GDS), la care au participat marti reprezentanti ai uniunilor de creatori, ai editurilor, politicieni si jurnalisti, s-a incheiat cu demisia scriitorului si filosofului Gabriel Liiceanu din Uniunea Scriitorilor din Romania USR).

Victor Ponta a anuntat ca Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, intr-o interventie telefonica la RTV. Ponta a facut anuntul la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis ii ceruse printr-un comunicat de presa sa il demita pe ministrul Finantelor, impotriva caruia DNA a inceput urmarirea penala pentru trafic de influenta, fapte petrecute in mandatul de primar al orasului Slatina.

Darius Valcov a demisionat din Guvern

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor. Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta in emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3. Astazi la pranz, domnul Valcov a fost.

Darius Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

Darius Valcov i-a inaintat, duminica, premierului Victor Ponta demisia din functia de ministru al Finantelor, pentru acest post nefiind inca nominalizat un inlocuitor.

Valcov a demisionat din functia de ministru al Finantelor

ACTUALIZARE 19:05 Darius Valcov i-a inaintat, duminica, premierului Victor Ponta demisia din functia de ministru al Finantelor, pentru acest post nefiind inca nominalizat un inlocuitor. Premierul Victor Ponta a declarat, la un post de televiziune, ca ministrul de Finante i-a inaintat demisia astazi la pranz. --- * DNA: Darius Valcov se intalnea cu ceilalti suspecti in cimitir si primea comisionul in pungi de plastic * Documente si hard disk-uri distruse pentru impiedicarea controlului ANAF * Primarul din Slatina, Minel Prina, arestat la domiciliu pentru trafic de influenta.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )