Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gabriel Mutu (PSD): Nu putem da un vot pozitiv pentru un cabinet care a fost propus pentru a mai face un pas catre alegerile anticipate (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Mutu (PSD): Nu putem da un vot pozitiv pentru un cabinet care a fost propus pentru a mai face un pas catre alegerile anticipate (VIDEO)

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a sustinut, joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca PSD nu poate vota Guvernul Florin Citu, in conditiile in care acesta a fost propus cu scopul de a se face i. continuă pe B1

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Virgil Popescu, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei

ACTUALIZARE - Virgil Popescu a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Membrii Comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, reunite, au acordat 24 voturi pentru, 4 voturi impotriva si 3 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Ioan Marcel Bolos, propus pentru functia de ministru al Fondurilor Europene a fost avizat pozitiv de catre comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Au fost acordate 12 voturi pentru, 5 voturi impotriva si 5 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Bogdan Aurescu, ministrul propus al Afacerilor Externe a primit aviz pozitiv pentru a treia oara consecutiv. in favoarea sa au votat 23 de parlamentari, iar 7 s-au exprimat impotriva.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Nicolae Ciuca, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii

ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor: O sa cer premierului Citu un comitet care sa analizeze influenta epidemiei --- * ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii Nationale, la fel ca si la precedentele doua audieri, pentru Guvernul Ludovic I si Guvernul Orban II. 14 voturi au fost pentru avizul pozitiv. 6 voturi au fost impotriva avizului pozitiv.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Bogdan Aurescu, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Afacerilor Externe

ACTUALIZARE - Bogdan Aurescu, ministrul propus al Afacerilor Externe a primit aviz pozitiv pentru a treia oara consecutiv. in favoarea sa au votat 23 de parlamentari, iar 7 s-au exprimat impotriva. --- * ACTUALIZARE - Aviz negativ pentru ministrul desemnat al Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, in comisiile de specialitate din Parlament. Au fost exprimate 28 de voturi impotriva si 11 pentru.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Marcel Vela, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Afacerilor Interne

ACTUALIZARE - Marcel Vela a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Afacerilor Interne din partea Comisiilor reunite pentru aparare ale Camerei Deputatilor si Senatului. S-au inregistrat 17 voturi pentru, 5 impotriva si doua abtineri. --- * ACTUALIZARE - Virgil Popescu a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Membrii Comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, reunite, au acordat 24 voturi pentru, 4 voturi impotriva si 3 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Ioan Marcel Bolos, propus pentru functia de ministru al Fondurilor Europene a fost avizat pozitiv de catre comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Au fost acordate 12 voturi pentru, 5 voturi impotriva si 5 abtineri.

Aviz pozitiv pentru trei procurori in functii de conducere la DIICOT, iCCJ si DNA!

Consiliul Suprem al Magistraturii a dat aviz pozitiv pentru trei procurori care vor ocupa functii de conducere in DIICOT, DNA si Sectia parchetelor militare din cadrul iCCJ. Asta dupa ce propunerile pentru.

Aviz pozitiv pentru ministrul propus la Mediu. Costel Alexe: Dupa episodul de poluare, ne ocupam exclusiv de operatorii poluanti din Bucuresti si Ilfov (VIDEO)

Costel Alexe, propus pentru postul de ministru al Mediului - pentru care asigura interimatul in prezent, a fost avizat pozitiv in comisiile de specialitate din Parlamentul Romaniei. Dupa etapa audierii,.

Nicusor Dan recunoaste ca PSD este partidul favorit pentru Primaria Capitalei

Candidatul dreptei pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat procentele celor trei mari pa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )