Libnet.ro
UNICEF

15:45

Gabriel Oprea, suspect de plagiat si ca a obtinut doctoratul inainte de termen

România Liberă România Liberă,
Gabriel Oprea, suspect de plagiat si ca a obtinut doctoratul inainte de termen

Comisia de Etica a Facultatii Bucuresti examineaza probe care ar putea demonstra ca teza de doctorat a lui Gabriel Oprea este un plagiat. De asemenea, premierul interimar este banuit ca ar fi obtinut titlul academic fara a urma toate etapele. continuă pe România Liberă

EXCLUSIV. Oprea, investigat pentru ca si-ar fi luat doctoratul inainte de termen

In cursul serii, au aparut pe surse informatii potrivit carora o sesizare de plagiat cu privire la teza de doctorat a premierului interimar Gabriel Oprea a fost depusa la Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti.

Oprea, investigat pentru ca si-ar fi luat doctoratul inainte de termen

In cursul serii, au aparut pe surse informatii potrivit carora o sesizare de plagiat cu privire la teza de doctorat a premierului interimar Gabriel Oprea a fost depusa la Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti.

EXCLUSIV Gabriel Oprea, primul autor de plagiat muncit cu copy paste, cut si alte metode

Teza de doctorat a premierului interimar Gabriel Oprea, sustinuta in anul 2000 la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, contine o serie de elemente pe care comunitatea academica le include in categoria plagiatului. Calupuri intregi de text sunt preluate ad litteram din lucrarile altor autori, lucrarea fiind in esenta un mixt de paragrafe amalgamate, fara a contine o introducere sau concluzii proprii. De altfel, Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti a primit inca din data de 26 iunie 2015 o sesizare cu privire la teza de doctorat a lui Gabriel Oprea, care nu este legata numai de plagiat, ci sunt sesizate si alte aspecte, potrivit surselor HotNews. ro. Gabriel Oprea n-a putut fi contactat, insa un purtator de cuvant de la ministerul de interne ne-a transmis ca acesta nu mai are nimic de adaugat fata de cele spuse in comunicatul dat publicitatii ieri. Dupa ce HotNews. ro a scris ca exista o sesizare de plagiat pe numele sau la Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti, Oprea a transmis, printr-un comunicat, ca este un om corect, ca respecta si a respectat legile tarii, si ca primit de la Ministerul Educatiei in urma cu o saptamana atestarea fiecarei etape din parcursul sau academic, dar nu a raspuns punctual acuzatiilor de plagiat.

SURSE: Sesizare de PLAGIAT in teza de doctorat a lui Gabriel Oprea

Comisia de Etica a Universitatii Bucuresti a primit o sesizare de plagiat cu privire la teza de doctorat a premierului interimar Gabriel Oprea, informeaza Hotnews care, conform surselor citate, plangerea nu este legata numai de plagiat, ci sunt sesizate si alte aspecte.

Ce spune Gabriel Oprea despre acuzatiile de PLAGIAT care i s-au adus

Gabriel Oprea, premierul intemar al Romaniei, sustine ca acuzatiile de plagiat care i se aduc sunt neadevarate, sustinand ca este un om corect iar cel care a facut plangerea este principala sursa de zvonuri si minciuni indreptate impotriva sa.

Sesizare de plagiat cu privire la teza de doctorat a premierului interimar Gabriel Oprea

O sesizare de plagiat cu privire la teza de doctorat a premierului interimar Gabriel Oprea a fost depusa la Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti, au declarat surse citate de presa.

Gabriel Oprea a obtinut ce a vrut: Pensii speciale pentru militari

Gabriel Oprea, premierul interimar al Romaniei, a venit, marti, in plecnul Camerei Deputatilor pentu a sustine proiectul de lege privind pensiile militare de stat care considera ca este un gest de solidaritate fata de aceasta categorie.

Gabriel Oprea: 55 de alesi UNPR il vor vota pe MRU la sefia SIE. UNPR sprijina propunerea presedintelui Romaniei

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat marti inainte de votul din Parlament, privind numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la comnducerea Serviciului de Informatii Externe, ca UNPR este un partid serios lsi.

Gabriel Oprea: 55 de alesi UNPR il vor vota pe MRU la sefia SIE. UNPR sprijina propunerea presedintelui Romaniei (VIDEO)

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat marti inainte de votul din Parlament, privind numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la comnducerea Serviciului de Informatii Externe, ca UNPR este un partid serios lsi.

Gabriel Oprea: Nu imi doresc sa fiu prim ministru al Romaniei. Cred ca sunt bun ca vicepremier pe securitate nationala

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat, duminica seara, la B1 Tv, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema, ca nu isi doreste sa fie prim ministru al Romaniei. Nu imi doresc sa fiu prim ministru al Romaniei. Am ramas la 10 ani fara tata, tata a fost militar. Am facut scoala de ofiteri, am vrut sa ajung militar, am ajuns. Cred ca sunt bun pe acest domeniu - securitate nationala - si imi doresc sa imi fac treaba bine. Cred ca sunt bun ca vicepremier pe securitate nationala, am muncit mult pentru functia asta, a afirmat Gabriel Oprea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )