Libnet.ro
UNICEF

10:45

Gabriela Firea anunta ca va candida pentru un nou mandat: Sunt pregatita de lupta

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea anunta ca va candida pentru un nou mandat: Sunt pregatita de lupta

Gabriela Firea a spus, miercuri seara, ca va candida la alegerile locale pentru un un nou mandat de primar al Capitalei, precizand ca se asteapta ca 2020 sa fie un an greu, dar ca este pregatita de lupta. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea, anunt important pentru bucuresteni: in primavara anului viitor se va putea circula pe Podul Ciurel

In primavara anului viitor, bucurestenii vor putea circula pe Podul Ciurel, prima etapa a proiectului Strapungere Ciurel - Nod Rutier Virtutiiapropiindu-se de final, a anuntat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Gabriela Firea poate reforma in 2020, in sensul cel mai bun si adevarat

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat, miercuri, la Antena 3, ce ii rezerva astrele primarului Gabriela Firea.

Firea se plange ca Orban nu-i raspunde la scrisori: imi sapa groapa pentru alegerile locale, dar va cadea in ea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, miercuri seara, ca i-a solicitat premierului Ludovic Obran sa o primeasca in audienta, pentru a discuta despre bugetul Capitalei, insa a fost refuzata, edilul sustinand ca seful Executivului ii sapa groapa, dar va cadea singur in ea. Gabriela Firea anunta ca va candida pentru un nou mandat: Sunt pregatita de lupta .

FOTO-VIDEO Bilantul marilor lucrari de infrastructura rutiera din Bucuresti. Ce a promis Gabriela Firea si ce a realizat

In 2019, Primaria Capitalei nu a reusit sa termine niciunul dintre marile proiecte de infrastructura care aveau termen pana la finalul anului: Pasajul Nicolae Grigorescu, Pasajul Ciurel, strada Fabrica de Glucoza. Totusi, s-au facut progrese si sunt sanse mari ca proiectele enumerate sa se finalizeze pana in iunie 2020. in ceea ce priveste lucrarile noi, in 2019, dupa 15 ani de asteptari, lucrarile la doua obiective mari de investitii au inceput. Este vorba despre largirea strazii Prelungirea Ghencea si construirea pasajului de la Doamna Ghica. Tot in acest an a inceput consolidarea si modernizarea Podului Grant, dar si construirea parcarii parkride de la capatul Soselei Pantelimon.

VIDEO Gabriela Firea a postat pe Facebook un clip de promovare a Capitalei: indragosteste-te de Bucuresti! Bucurestiul este un oras frumos, viu...

Primarul general a postat pe Facebook un clip realizat de ArtFocusInternational, regizor Petre Nastase, despre Bucuresti si ne indeamna sa ne indragostim de oras. Bucurestiul este un oras frumos, viu, surprinzator si cald, in care istoria se impleteste armonios cu timpurile moderne. Un oras care vibreaza, care zambeste, care te imbie sa-i afli secretele si in care iti place sa traiesti, o zi sau toata viata. Un oras de care merita sa te indragostesti!, scrie Firea.

Mesajul ambasadorului SUA de Anul Nou: Americanii sunt aici si vor ramane aici. Romania este la un pas de maretie

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a transmis, marti, un mesaj de Anul Nou in care spune ca americanii sunt aici si vor ramane aici, iar impreuna vom realiza lucruri extraordinare. Diplomatul vorbeste despre reforma judiciara, pentru a asigura un sistem penal fiabil si transparent astfel incat sa fie eliminata posibilitatea ca infractorii sa-si pastreze castigurile obtinute in mod ilicit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )