Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bogdan Diaconu si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Voi interzice constructia mega-moscheii din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Bogdan Diaconu si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Voi interzice constructia mega-moscheii din Bucuresti

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, si-a depus luni, la BEM, candidatura pentru Primaria Capitalei, cu sloganul Luptam pentru o Capitala a romanilor, a tuturor. continuă pe Antena3

Bogdan Diaconu: Nu va calca picior de migrant musulman in Bucuresti

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, si-a depus luni, la BEM, candidatura pentru Primaria Capitalei, cu sloganul Luptam pentru o Capitala a romanilor, a tuturor romanilor si numai a romanilor!, prioritatea sa fiind interzicerea constructiei moscheii.

Traian Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: O sa fac ceea ce trebuie (VIDEO)

Candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei ramane invaluita in mister! Fostul presedinte a declarat ca a luat o decizie in acest sens, insa nu o va face publica.

Traian Basescu pastreaza misterul cu privire la o eventuala candidatura la Primaria Capitalei

Fostul presedinte si liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, sambata, ca nu a luat inca o decizie cu privire la o eventuala candidatura la Primaria Capitalei.

Basescu, intrebat despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Asta vedem

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat sambata, la Pitesti, ca pana in acest moment nu a luat o decizie cu privire la o eventuala candidatura la Primaria Capitalei, potrivit.

Traian Basescu a luat decizia privind candidatura la Primaria Capitalei

Presedintele PMP, Traian Basescu, a precizat ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta la momentul potrivit.

Traian Basescu a luat decizia privind candidatura la Primaria Capitalei

Presedintele PMP, Traian Basescu, a precizat ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta la momentul potrivit.

Bogdan Diaconu candideaza la Primaria Capitalei: Nu va calca picior de migrant musulman. Bucurestiul este o fortareata crestina si capitala lui Vlad Tepes si trebuie respectat ca atare

Bogdan Diaconu, presedintele Partidului Romania Unita, va candida pentru functia de Primar General al Capitalei. Acesta a promis ca, daca va fi ales, nu va permite constructia marii moschei in.

Robert Negoita si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar la Sectorul 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, si-a depus candidatura pentru un nou mandat. Prieteni, astazi mi-am depus oficial candidatura pentru un nou mandat la Primaria Sectorului 3. Vreau sa continuam proie.

Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, isi depune, miercuri, candidatura

Senatoarea Gabriela Firea, candidata Partidului Social Democrat PSD) la Primaria Capitalei isi depune candidatura miercuri, la ora 12.

E bine sa fie si astfel de oameni in politica. Liderul Frontului National, Marine Le Pen, saluta decizia PNL pentru candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei

Marine Le Pen, presedintele partidului Frontului National, este de parere ca numirea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei este o dovada ca in tot mai multe tari persoanele care au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )