Libnet.ro
UNICEF

12:15

Gabriela Firea: Cititi si va cruciti! Citu si ministrul Grinda au comis-o!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Cititi si va cruciti! Citu si ministrul Grinda au comis-o!

Gabriela Firea a avertizat, vineri, asupra unui posibil caz de deturnare de fonduri la nivelul guvernului, in care ar fi implicati ministrul de finante, Florin Citu, si Ion Stefan, ministrul dezvoltarii. continuă pe Antena3

Firea: Trei motive pentru care Florin Citu nu trebuie sa ajunga prim-ministru

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte PSD, spune ca exista cel putin trei motive pentru care Florin Citu, actualul ministru de Finante, nu ar trebuie sa fie nominalizat ca premier.

Iulia Albu le-a desfiintat pe femeile din politica. Ce note au primit Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria Basescu

Iulia Albu taie si spanzura din nou! Celebrul critic le-a desfiintat pe femeile din politica. Aceasta a taxat dur aparitiile recente ale doamnelor din domeniul aferent. Care sunt notele pe care le-au primit Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria Basescu? Iulia Albu, note mici pentru doamnele din politica precum: Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria .

GABRIELA FIREA: Sunt lideri PNL care suna colegii nostri si tatoneaza in vederea sustinerii in Parlament

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a sustinut astazi ca lideri ai PNL ii suna pe social-democrati si tatoneaza in vederea sustinerii in Parlament, subliniind ca PSD nu va vota un Guvern care sa-i includa pe liberali.

Gabriela Firea: Cum e cand primarul apara guvernul? Grav, nu? Lui Nicusor Dan i-a scapat porumbelul

Fostul primar general Gabriela Firea acuza prestatia actualului primar, Nicusor Dan, pe care il acuza ca tine partea guvernului liberal si ca nu-i pasa de cetatenii care stau in frig.

Gabriela Firea: Carantinarea Capitalei, primul cuvant rostit dupa alegeri de noii alesi de dreapta

Carantinarea Capitalei e primul cuvant rostit dupa alegeri de catre noii alesi locali de dreapta, acuza prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea, fost primar general: Sa sufere toata lumea.

Gabriela Firea (PSD): Noi nu vom vota un guvern care sa includa PNL imi doresc sa se respecte realitatea izvorata prin vot

PSD nu va vota un guvern care sa includa PNL, a declarat Gabriela Firea, prim-vicepresedintele formatiunii social-democrate, care a aratat ca isi doreste conturarea unei echipe guvernamentale in jurul lui.

Gabriela Firea: Demisia lui Ludovic Orban nu este suficienta. Ministrii care au ingropat domeniile sanatatii, economiei si educatiei trebuie sa plece imediat (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a sustinut, marti, ca demisia lui Ludovic Orban de la conducerea Guvernului nu este suficienta si ca ar trebui sa plece de la Palatul Victoria si ministri de la.

Firea, dupa ce Citu a fost propus premier: Este o bataie de joc la adresa alegatorilor. Citu a facut praf economia

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a precizat in cadrul emisiunii Subiectiv ca social democratii nu vor vota cu o astfel de propunere de premier si insista ca presedintele si PNL sa respecte Constitutia si regulile democratice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )