Libnet.ro
UNICEF

11:00

Gabriela Firea denunta acte de vandalism in Capitala

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea denunta acte de vandalism in Capitala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, intr-o emisiune TV, ca Primaria a inceput o actiune de refacere a spatiului verde din Bucuresti. Edilul a adaugat insa ca unii cetateni au. continuă pe Antena3

Primarul Capitalei se implica in neintelegerea dintre Teatrul Excelsior si DoR. Gabriela Firea a cerut explicatii conducerii institutiei despre anularea evenimentului

Primarul general Gabriela Firea a cerut explicatii conducerii Teatrului Excelsior despre anularea evenimentului organizat de publicatia Decat o Revista DoR), arata News. ro. Aceasta decizie a fost luata de conducerea institutiei pe motiv ca un film cu imagini din timpul protestelor din Capitala urma sa se difuzeze in cadrul evenimentului.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, da un ultimatum firmei care face lucrarile la Pasajul Piata Sudului: Daca nu observam progresul pe care il asteptam, exista parghii prin care sa denuntam contractul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a avertizat pe constructorului de la santierul Piata Sudului ca, in cazul in care nu va finaliza lucrarile de la Piata Sudului, pana la termenul stabilit, aprilie 2017, PMB ar putea denunta unilateral contractul din vina executantului.

Gabriela Firea cere explicatii conducerii Teatrului Excelsior despre anularea evenimentului DoR si anunta masuri pentru ca situatia sa nu se mai repete

Primarul general Gabriela Firea a cerut explicatii conducerii Teatrului Excelsior despre anularea evenimentului organizat de publicatia Decat o Revista DoR) din cauza unui film cu imagini din timpul protestelor din Capitala si spune ca va lua masuri pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete.

Pasaj greu de terminat: Lucrarile de la Piata Sudului, in acelasi stadiu ca toamna trecuta, desi primarul general promitea ca vor fi gata dupa Paste (VIDEO)

Situatie inedita in Capitala. Desi promitea ca lucrarile la pasajul Piata Sudului vor fi gata dupa Paste, primarul general Gabriela Firea, si-a dat seama ca santierul se regaseste in acelasi st.

Consiliul General a aprobat infiintarea celor zece companii propuse de primarul Gabriela Firea. Primaria Bucuresti intra in afaceri cu energie, constructii, turism si parcari, spatii verzi.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri infiintarea a zece companii pe actiuni propuse deprimarul general Gabriela Firea. Acestea vor avea actionar majoritarMunicipiul Bucuresti, prin Consiliul General al Municipiului Bucuresti99,9%) si SC Service Ciclop SA 0,1%), o alta companie amunicipalitatii. Societatile se vor ocupa de: activitati de arhitectura, inginerie si servicii de consultanta, producerea, transportul sidistributia energiei electrice, consolidari, constructia de drumuri sipoduri, gestionarea locurilor de parcare, managementul traficului,activitati medicale, turism, administrarea spatiilor verzi si agrement. Reprezentantii PNL si USR in CGMB spun ca vor ataca proiectele in contencios administrativ deoarece nu au fost adoptate cu vot de doua treimi.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea: Spitalul Sfanta Maria a fost inclus in Programul National de Transplant Pulmonar. intarzierea s-a inregistrat fiindca fostul guvern a dat dovada de rea-credinta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca spitalul Sfanta Maria a fost inclus in Programul National de Transplant Pulmonar, daca pana acum nu s-a facut acest lucru a fost rea-vointa din partea fostului guvern.

Surprinsa, dar nu prea. Mihai Gadea a venit neanuntat la Primaria Bucuresti, doar ca Gabriela Firea s-a dat de gol ca era deja pregatita de interviu VIDEO

Mihai Gadea a realizat un interviu cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Perfect in regula, doar ca vedeta postului Antena 3 a lasat sa se inteleaga ca este o intalnire neplanificata, nimerind chiar in mijlocul unei sedinte importante. Gabriela Firea a fost surprinsa, insa nu de sosirea lui Gadea, ci cu lavaliera deja montata, semn ca interviul lui Gadea nu a luat-o chiar pe nepregatite.

Gabriela Firea da un ultimatum firmei care executa lucrarile la Pasajul Piata Sudului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, ca a trimis o scrisoare deschisa Asocierii Astaldi SPA - Euroconstruct Trading 98 SRL - RCV Global Group SRL, care executa lucrarile la Pasajul Piata Sudului, al caror termen de.

Gabriela Firea: Este posibil ca ELCEN sa fie data in administrarea RADET prin contopire sau fuziune

Este posibil ca ELCEN sa fie data in administrarea RADET prin contopiresau fuziune, in acest sens urmand sa fie elaborata o hotarare de Guvern, a declarat primarul general, Gabriela Firea, joi, dupa o intalnire cuministrul Energiei, Toma Petcu, la sediul Primariei Capitalei.

Gabriela Firea: Un raport al Corpului de control privind activitatea Spitalului Obregia a fost transmis Directiei Nationale Anticoruptie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, joi, ca un raport al Corpului de control al primarului general care vizeaza activitatea conducerii Spitalului Clinic dr. Alexandru Obregia a fost transmis Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )