Libnet.ro
UNICEF

05:45

Pasaj greu de terminat: Lucrarile de la Piata Sudului, in acelasi stadiu ca toamna trecuta, desi primarul general promitea ca vor fi gata dupa Paste (VIDEO)

B1 B1,
Pasaj greu de terminat: Lucrarile de la Piata Sudului, in acelasi stadiu ca toamna trecuta, desi primarul general promitea ca vor fi gata dupa Paste (VIDEO)

Situatie inedita in Capitala. Desi promitea ca lucrarile la pasajul Piata Sudului vor fi gata dupa Paste, primarul general Gabriela Firea, si-a dat seama ca santierul se regaseste in acelasi st. continuă pe B1

Gabriela Firea, ultimatum pentru firma care se ocupa de lucrarile de la Piata Sudului

Gabriela Firea a trimis o scrisoare deschisa constructorului de la santierul Piata Sudului, Asocierea Astaldi SPA – Euroconstruct Trading 98 SRL – RCV Global Group SRL, in care isi exprima ne.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, da un ultimatum firmei care face lucrarile la Pasajul Piata Sudului: Daca nu observam progresul pe care il asteptam, exista parghii prin care sa denuntam contractul

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a avertizat pe constructorului de la santierul Piata Sudului ca, in cazul in care nu va finaliza lucrarile de la Piata Sudului, pana la termenul stabilit, aprilie 2017, PMB ar putea denunta unilateral contractul din vina executantului.

Gabriela Firea da un ultimatum firmei care executa lucrarile la Pasajul Piata Sudului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, vineri, ca a trimis o scrisoare deschisa Asocierii Astaldi SPA - Euroconstruct Trading 98 SRL - RCV Global Group SRL, care executa lucrarile la Pasajul Piata Sudului, al caror termen de.

Firea da un ultimatum firmei care executa lucrarile la Pasajul Piata Sudului: Exista parghii prin care sa denuntam unilateral contractul

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca a trimis o scrisoare deschisa Asocierii Astaldi SPA - Euroconstruct Trading 98 SRL - RCV Global Group SRL, care executa lucrarile la Pasajul Piata Sudului, al caror termen de finalizare era decembrie 2015, in conditiile in care stadiul de realizare a acestora este de numai 63%, graficul de executie a lucrarilor fiind modificat de mai multe ori.

​La loc comanda cu inaugurarea Pasajului de la Piata Sudului: nu setermina dupa Pasti pentru ca lucrarile sunt doar la 63%, ca si toamnatrecuta

Situatie inedita in Bucuresti: desi primarul Gabriela Firea a anuntatzilele trecute ca va inaugura pasajul de la Piata Sudului dupasarbatorile pascale, Primaria Capitalei anunta azi intr-un comunicat depresa ca lucrarile sunt abia la 63%, cat erau si anul trecut, in toamna, potrivit cifrelor prezentate de municipalitate. Primarul general spuneca reprezentantii constructorului i-au raportat gresit procentele.

Pasajul Piata Sudului va fi inaugurat a cincea oara, desi nu este gata: Un reporter B1 TV a fost amenintat de unul dintre muncitorii de pe santier(VIDEO)

Situatie demna de cascadorii rasului in Bucuresti. Pasajul Piata Sudului va fi inaugurat a cincea oara, fara sa fi fost gata vreodata, informeaza B1 TV. Demarate in 2014, lucrarile.

Firea: Daca nu primim un grafic accelerat al lucrarilor de la Piata Sudului, reziliem contractul 100%

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reiterat vineri ca este decisa sa rezilieze contractul cu constructorul Pasajului de la Piata Sudului, Asocierea Astaldi SPA - Euroconstruct Trading 98 SRL - RCV Global Group SRL, in cazul in care nu-i transmite in termen de zece zile un grafic accelerat al lucrarilor si un termen 'fix' de finalizare a acestora, potrivit Agerpres.

Consiliul local sector 4 a aprobat construirea a 13 parcari noi, ce insumeaza peste 3000 de locuri. Doua sunt de tip parkride: laPiata Sudului si la statia de metrou IMGB

Consiliul local sector 4 a aprobat vineri construirea a 13 parcari noi,ce insumeaza peste 3. 000 locuri. Doua dintre aceste parcari sunt de tippark&ride, la Piata Sudului si la statia de metrou IMGB. Controverse a stranit propunerea de amenajare a unei parcari de circa 750 locuri pe strada Secerei, pe terenul dintre Palatul Copiilor si Sala Polivalenta, deoarece acesta figureaza ca spatiu verde. Pana la urma a fost aprobatsi acest proiect.   Suma estimata de primarie pentru construirea celor 13 parcari este de circa 100 milioane lei.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3001 seconds )