Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gabriela Firea depune plangere penala impotriva premierului si a ministrului Finantelor pentru sabotarea bucurestenilor

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea depune plangere penala impotriva premierului si a ministrului Finantelor pentru sabotarea bucurestenilor

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat in exclusivitate la Antena 3 ca va depune o plangere penala impotriva lui Ludovic Orban si a ministrului Economiei. Firea spune ca cei doi au blocat semnarea unui contract de modernizare a retelei de termoficare, timp de un an, pe motive electorale. continuă pe Antena3

Scandal la Comisia juridica. PNL anunta ca depune plangere penala impotriva lui Serban Nicolae. Ce proiect de lege cu miza a fost discutat

Sedinta de la Comisia juridica a fost condusa de Serban Nicolae, fost senator PSD, care potrivit celor din PNL nu ar fi avut dreptul sa fie presedinte de sedinta, Laura Scantei, vicepresedinte a Comisiei juridice a anuntat ca liberalii vor face plangere penala. Miza sedintei a fost proiectul de lege prin care Parlamentul stabileste data alegerilor.

Gabriela Firea: Ludovic Orban, un produs sinistru al PNL, lipsit de umanitate si de empatie

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei si candidat la Senat in Bucuresti, a facut un inventar al declaratiilor recente ale premierului Orban in contextul acutizarii pandemiei.

Gabriela Firea: Pietele vor putea functiona si in spatii inchise!

Gabriela Firea a anuntat marti ca, la propunerea PSD, Camera Deputatilor a decis ca pietele agroalimentare sa poata functiona chiar si in spatiile inchise: Chiar daca hotararea de guvern prevede contrariul, deputatii au stabilit prin vot ca, pe durata starii de alerta, pietele pot functiona si in spatiile inchise.

Gabriela Firea: Kamala Harris scrie istorie! Ea a devenit prima femeie vicepresedinte de culoare a SUA

Senatoarea Kamala Harris va deveni prima femeie vicepresedinte din istoria SUA. Faptul istoric a fost salutat, sambata seara, de prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )