Libnet.ro
UNICEF

13:00

Gabriela Firea: Pietele vor putea functiona si in spatii inchise!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: Pietele vor putea functiona si in spatii inchise!

Gabriela Firea a anuntat marti ca, la propunerea PSD, Camera Deputatilor a decis ca pietele agroalimentare sa poata functiona chiar si in spatiile inchise: Chiar daca hotararea de guvern prevede contrariul, deputatii au stabilit prin vot ca, pe durata starii de alerta, pietele pot functiona si in spatiile inchise. continuă pe Antena3

Vot decisiv in Camera Deputatilor: Pietele in spatii inchise isi pot continua activitatea in timpul starii de alerta

Camera Deputatilor a adoptat, marti, in calitate de for decizional, proiectul de lege care prevede, printre altele, ca pietele care functioneaza in spatii inchise pot ramane deschise in timpul starii de.

Iohannis, dupa ce a fost aprobat amendamentul PSD ca pietele in spatii inchise sa ramana deschise: Nu se poate sa se functioneze asa

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca nu se poate ca Guvernul si expertii sa decida unele masuri cum este inchiderea pietelor in spatii inchise, iar PSD, in Parlament, sa decida altceva. Suntem in plina criza sanitara, a afirmat Iohannis, precizand ca Guvernul are nevoie de sustinere in Parlament, mai ales in aceasta perioada dificila.

KORODI ATTILA, DESPRE INTERZICEREA PIETELOR IN SPATII INCHISE: Orasele montane vor avea o problema majora

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Korodi Attila, considera ca orasele montane vor avea o problema majora daca se va mentine interzicerea functionarii pietelor in spatii inchise, tinand cont ca temperaturile in aceste zone vor fi foarte scazute.

PNL: Prin amendamentul privind redeschiderea pietelor in spatii inchise, PSD a demonstrat inca o data ca populismul e mai important

Partidul National Liberal PNL) critica Partidul Social Democrat PSD) pentru amendamentul care a fost votat marti in Parlament privind redeschiderea pietelor in spatii inchise, sustinand ca pentru.

Gabriela Firea depune plangere penala impotriva premierului si a ministrului Finantelor pentru sabotarea bucurestenilor

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat in exclusivitate la Antena 3 ca va depune o plangere penala impotriva lui Ludovic Orban si a ministrului Economiei. Firea spune ca cei doi au blocat semnarea unui contract de modernizare a retelei de termoficare, timp de un an, pe motive electorale.

Gabriela Firea: Ludovic Orban, un produs sinistru al PNL, lipsit de umanitate si de empatie

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei si candidat la Senat in Bucuresti, a facut un inventar al declaratiilor recente ale premierului Orban in contextul acutizarii pandemiei.

Gabriela Firea: Kamala Harris scrie istorie! Ea a devenit prima femeie vicepresedinte de culoare a SUA

Senatoarea Kamala Harris va deveni prima femeie vicepresedinte din istoria SUA. Faptul istoric a fost salutat, sambata seara, de prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea.

Ludovic Orban da asigurari: Nu se inchid pietele. Se suspenda activitatea celor care sunt in spatii inchise pe o perioada de 30 de zile

Ludovic Orban, invitat in emisiunea lui Silviu Manastire de la B1TV, a dat asigurari, inca o data ca nu se inchid pietele, ci doar isi suspenda activitatea pe o perioada de 30 de zile cele care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )