Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu urmarea un plan malefic, de distrugere a PSD

B1 B1,
Gabriela Firea: Sorin Grindeanu urmarea un plan malefic, de distrugere a PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca Sorin Grindeanu a vrut sa distruga PSD-ul si ca si-a dat seama de acest lucru dupa atitudinea pe care a adisat-o la sedinta Comitetului executiv al. continuă pe B1

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD .

Gabriela Firea: Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD, acest lucru fiind dovedit de atitudinea pe care premierul a avut-o la sedinta Comitetului executiv al partidului, unde.

VIDEO. Primarul Capitalei, Gabriela Firea: Premierul Grindeanu ar trebui sa demisioneze daca i se retrage sprijinul politic. Nu cred ca trebuie sa fim fideli unui scaun sau unei functii

Primarul general al Capitalei si vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, pentru Digi24, ca prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu ar trebui sa se retraga din functie daca va ramane fara sprijinul politic.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea: Premierul Grindeanu ar trebui sa demisioneze daca i se retrage sprijinul politic. Nu cred ca trebuie sa fim fideli unui scaun sau unei functii

Primarul general al Capitalei si vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a declarat, pentru Digi24, ca prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu ar trebui sa se retraga din functie daca va ramane fara sprijinul politic.

Gabriela Firea: Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge PSD, acest lucru fiind dovedit de atitudinea pe care premierul a avut-o la sedinta Comitetului executiv al partidului, unde si-a sfidat colegii care l-au sustinut pentru functia de prim-ministru.

Gabriela Firea, dezvaluiri despre creierul din spatele planului malefic executat de Sorin Grindeanu

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat pentru Antena 3, ca Sorin Grindeanu a avut un plan malefic pentru a distruge Partidul Social Democrat. Politica e un sport de echipa. Intram.

Deputat PNL: Daca bilantul activitatii ar fi un criteriu real in PSD, Gabriela Firea ar trebui sa plece din functie mult mai repede decat Sorin Grindeanu

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, ar trebui sa plece din functia publica inaintea premierului Sorin Grindeanu, daca s-ar lua in calcul bilantul activitatii, intrucat nu a pus in practiva niciun angajament electoral, considera deputatul PNL Ovidiu Ratechi.

Gabriela Firea: Premierul Sorin Grindeanu joaca balena albastra politica. Se sinucide politic

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi seara, ca premierul Sorin Grindeanu joaca balena albastra politica, ea comentand astfel faptul ca prim-ministrul a anuntat ca va.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Domnul Sorin Grindeanu a jucat in aceasta seara balena albastra politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, la postul de televiziune Romania TV, ca prim-ministrul Sorin Grindeanu joaca balena albastra politica, comentand afirmatia prim-ministrului ca va demisiona abia dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea, va face si el acelasi lucru.

Conducerile organizatiilor PSD Bucuresti si Ilfov, convocate de Gabriela Firea, pentru a sustine deciziile luate de CEx privind viitorul politic al premierului Grindeanu

Conducerile organizatiilor PSD Bucuresti si Ilfov au fost convocate, vineri, de primarul Capitalei, Gabriela Firea, pentru a adopta rezolutii de sustinere a deciziilor luate in cadrul Comitetului Executiv, privind retragerea sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu si excluderea sa din partid, cat si de a se initia o motiune de cenzura la adresa Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )