Libnet.ro
UNICEF

15:15

Gabriela Firea, dupa ce s-a spus ca ar fi taiat stimulentele pentru persoanele cu dizabilitati: Informatii false, sumele sunt in buget

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, dupa ce s-a spus ca ar fi taiat stimulentele pentru persoanele cu dizabilitati: Informatii false, sumele sunt in buget

Primarul general al Capitalei,Gabriela Firea, a raspuns atacurilor potrivit carora ar fi anulat stimulentele financiare pe care institutia pe care o conduce le da copiilor si adultilor cu dizabilitati din Bucuresti. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Numarul cazurilor de gripa sezoniera a crescut comparativ cu anul trecut. Au fost confirmate 939 de cazuri

Numarul cazurilor de grija sezoniera a crescut, comparativ cu anul trecut. Pana in acest moment au fost confirmate 939 de cazuri de gripa sezoniera, in special in randul copiilor, doar in Capitala. Anul trecut au fost raportate 817 cazuri pana la 1 februarie, a spus primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Se inchid mai multe scoli si gradinite din Bucuresti. Ce a anuntat acum Gabriela Firea

Parintii sunt ingrijorati pentru copiii lor din cauza gripei. Gabriela Firea a facut astazi un anunt care ii va afecta pe multi bucuresteni. Ce gradinite si scoli vor fi inchise. Se suspenda cursurile scolilor si gradinitelor in Bucuresti Anumite cursuri vor fi anulate, in scolile capitalei, din cauza gripei sau a problemelor aparute dupa decontaminare, .

GABRIELA FIREA: Largirea la 4 benzi a Soselei Fabrica de Glucoza, din zona foarte aglomerata Pipera, avanseaza

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca largirea la 4 benzi a Soselei Fabrica de Glucoza, din zona foarte aglomerata Pipera, avanseaza, iar in prezent constructorul lucreaza la modernizarea benzilor de circulatie vechi. Firea spune ca urmeaza sa fie facute lucrari de repozitionare a retelei de gaze pe anumite zone si o parte dintre bransamentele necesare, iar pe tronsonul nou construit, urmeaza finalizarea lucrarilor de la intersectia cu strada Intrarea Chefalului si a retelei de iluminat public. Astfel, in functie de conditiile meteorologice, lucrarea se va finaliza in aceasta primavara, mai spune Firea.

Gabriela Firea, comandament de urgenta pentru gripa in Bucuresti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat comandamentul de urgenta din cauza gripei.

Gabriela Firea a prezentat estimarea bugetului pe 2020: 10 milioane de lei la biserici. Care sunt cheltuielile pentru investitii

Primaria Capitalei a prezentat sambata o estimare a bugetului pentru 2020, din care reiese ca ar avea nevoie de circa 10 miliarde de lei, cu toate ca in mandatele trecute veniturile au fost de aproximativ 4 miliarde de lei. Din aceasta suma, Gabriela Firea a propus ca 10,4 milioane de lei sa mearga catre biserici, in timp ce Catedrala Mantuirii Neamului nu primeste niciun ban.

Nicusor Dan ii cere primarului Gabriela Firea o dezbatere publica a bugetului Capitalei pentru 2020

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de USR, ii solicita primarului general Gabriela Firea o dezbatere publica a bugetului municipiului Bucuresti pentru 2020, astfel incat cetatenii sa poata sa isi expuna punctul de vedere cu privire la bugetul propus.

Vlad Voiculescu: Gabriela Firea se poarta ca primar al Bucurestiului ca o familie dependenta de pacanele

Candidatul Plus la Primaria municipiului Bucuresti, Vlad Voiculescu, sustine ca bugetul pe acest an al Capitalei este absurd si mincinos, iar Gabriela Firea se poarta ca o familie dependenta de pacanele.

Gabriela Firea anunta al 52-lea transplant hepatic realizat la Spitalul Sfanta Maria

Primarul Capitalei Gabriela Firea anunta al 52-lea transplant hepatic realizat la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti si vorbeste despre profesionalismul echipelor coordonate de Agentia Nationala de Transplant, care diminueaza efectele campaniilor de denigrare promovate de unele ONG-uri, care au avut ca scop obtinerea de foloase necuvenite prin transferul pacientilor romani in strainatate.

Nicusor Dan ii cere primarului Gabriela Firea o dezbatere publica a Legii bugetului

Candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de USR, Nicusor Dan, ii solicita primarului general Gabriela Firea o dezbatere publica a Legii bugetului, astfel incat cetatenii sa poata sa isi expuna punctul de vedere cu privire la bugetul propus.

Gabriela Firea a verificat stadiul proiectului de largire a Soselei Fabrica de Glucoza: Lucrarea se va finaliza in primavara

Primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, afirma ca largirea la 4 benzi a Soselei Fabrica de Glucoza, din zona foarte aglomerata Pipera, avanseaza, in prezent constructorul lucrand la modernizarea benzilor de circulatie vechi, urmand ca in primavara sa fie finalizata, in functie de conditiile meteorologice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )