Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gabriela Firea: incercam sa nu repetam o greseala fatala pe care a facut-o Italia

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea: incercam sa nu repetam o greseala fatala pe care a facut-o Italia

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca pacientii care au doua patologii nu se vor duce la orice spital din Bucuresti. continuă pe Antena3

Starea de urgenta. Gabriela Firea, anuntul pentru toti bucurestenii. Se intampla acum cu STB

Gabriela Firea a facut, astazi, un anunt pentru toti bucurestenii care sunt nevoiti sa calatoreasca in continuare cu transportul in comun. Masurile se vor pune in aplicare incepand de joi dimineata. STB Gabriela Firea a facut un anunt pentru toti bucurestenii Pentru a lupta cu virusul COVID-19, STB SA a inceput din data de .

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru toti cetatenii. Cati oameni se afla pana in acest moment in carantina si izolare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi seara numarul total de persoane care se afla in carantina si izolare. Potrivit acesteia, 550 de persoane sunt in carantina in BucurestiIlfov, iar in izolare 3. Vestea buna este ca a fost gasit un hotel care sa gazduiasca medicii si asistentele de la Spitalul Victor Babes, pentru a .

Gabriela Firea: Spitalele isi fac stocuri de kituri, dar aparatele de testare sunt prea putine. in prezent nu sunt testate toate persoanele din carantina si izolare, pentru ca numarul lor e mereu in crestere (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a subliniat ca nu lipsa kiturilor de testare este neaparat problema cu care se confrunta sistemul sanitar, ci mai degraba deficitul de aparate pentru testarea.

Gabriela Firea: Dezinfectam spatiile de joaca din parcuri. Strazile, spalate zilnic si salubrizate

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a dat dispozitii ca spatiile de joaca din parcuri si alte obiective sociale sa fie dezinfectate periodic, la fel si strazile orasului, care sunt salubrizate si spalate zilnic cu substante dezinfectante.

Gabriela Firea: Editura Litera a donat 500 de volume pentru oamenii din carantina

Gabriela Firea sustine ca editura Litera a donat 500 de volume care sa fie distribuite in toate locatiile de carantina administrate de Primaria Capitalei.

Gabriela Firea a cerut sprijin de la 5 ambasade pentru cele 19 spitale din Capitala in plina raspandire a noului coronavirus

Primarul general Gabriela Firea a anuntat ca a trimis scrisori catre ambasadele SUA, Germaniei, Chinei, Israelului si Austriei pentru a fi trimise capitalelor statelor respective, in vederea solicitarii unui sprijin pentru cele 19 spitale din Bucuresti.

Gabriela Firea: Strazile din centrul Capitalei sunt salubrizate si spalate zilnic cu substante dezinfectante

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, precizeaza ca strazile din centrul Capitalei sunt salubrizate si spalate zilnic cu substante dezinfectante.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )