Libnet.ro
UNICEF

14:45

Gabriela Firea isi exprima dezamagirea politica prin apel la literatura

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea isi exprima dezamagirea politica prin apel la literatura

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a postat, sambata pe Facebook, o imagine cu mesajul Daca dreptat. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea face referendum pe Facebook si ii intreaba pe bucuresteni daca sunt sau nu de acord cu taxa Oxigen

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat, joi, pe Facebook, un referendum, prin care bucurestenii sunt intrebati daca sunt sau nu de acord cu taxa Oxigen, scrie Mediafax.

Gabriela Firea a luat decizia. Ce se intampla cu candidatura la Primaria Capitalei

Gabriela Firea si-a anuntat, pe Facebook, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Firea a mai vorbit despre intentia de a ramane la sefia Capitalei. in prima zi a anului, aceasta spunea ca.

Gabriela Firea, referendum pe Facebook pentru taxa Oxigen: Sunteti de acord cu interzicerea masinilor care polueaza?

Gabriela Firea a lansat, joi, pe Facebook, un referendum, prin care cetatenii Capitalei sunt intrebati daca sunt sau nu de acord cu taxa Oxigen.

Gabriela Firea, teatru pe Facebook: de ce a fost penibila intrebarea despre vinieta Oxigen

Gabriela Firea aproape ca s-a facut de ras pe Facebook printr-o postare despre vinieta Oxigen. Ea a consultat bucurestenii pe o decizie care este deja in vigoare, de la 1 ianuarie. Este foarte dificil de estimat la ce s-a gandit Gabriela Firea in momentul in care a facut o postare despre vinieta Oxigen, decizia care .

Gabriela Firea despre sondajul de pe Facebook privind vinieta Oxigen: Am primit peste 15.000 de mesaje, 90% mi-au cerut sa renunt. Voi anunta luni decizia

Primarul Gabriela Firea a anuntat vineri ca a primit peste 15. 000 de mesasaje, in mai putin de 24 de ore, la sondajul organizat pe Facebook, unde intreba daca bucurestenii sunt de acord cu introducerea vinietei Oxigen. Peste 90% din mesajele primite au fost impotriva introducerii taxei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )