Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

Gabriela Firea clarifica: Personalitatea politica cea mai indreptatita sa fie premier al Romaniei este Liviu Dragnea

B1 B1,
Gabriela Firea clarifica: Personalitatea politica cea mai indreptatita sa fie premier al Romaniei este Liviu Dragnea

Dupa incheierea voturilor parlamentare, Gabriela Firea a declarat intr-un mesaj pe Facebookca este de parere ca personalitatea politica cea mai indreptatita sa fie prim ministru al. continuă pe B1

Gabriela Firea: Liviu Dragnea este cel mai indreptatit sa fie prim-ministru

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni dimineata pe contul ei oficial de Facebook ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, ar fi cel mai indreptatit pentru a ocupa functia de prim-ministru al tarii, in urma victoriei clare a social-democratilor in alegerile parlamentare de duminica.

Firea il vede deja premier pe Dragnea: Iohannis trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca e cea mai legitima persoana

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, omul doi in PSD, a propus ca Liviu Dragnea sa fie propunerea de premier a partidului si i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis sa se obisnuiasca cu ideea.

Gabriela Firea: Am votat cu foarte mare incredere pentru un Parlament eficient (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a votat in jurul orei 8, la Liceul Tudor Vianu. Am votat cu foarte mare incredere pentru un Parlament eficient pentru o majoritate.

Gabriela Firea: Succes, Domnule Presedinte Liviu Dragnea! Sigur veti conduce un guvern eficient, atent la nevoile romanilor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca romanii i-au oferit votul de incredere lui Liviu Dragnea premier si PSD partidul invingator si cu aceasta formula trebuie sa mearga social-democratii la consultarile de la Palatul Cotroceni.

Gabriela Firea: Am votat pentru un Parlament eficient, pentru un guvern caruia sa ii pese de romani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat, la Colegiul Tudor Vianu din Bucuresti, ea declarand la iesirea din sectie ca a votat cu foarte mare incredere pentru un Parlament eficient si pentru un guvern caruia sa ii pese de.

Gabriela Firea: Am votat cu foarte mare incredere pentru un Parlament eficient (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a votat in jurul orei 8, la Liceul Tudor Vianu. Am votat cu foarte mare incredere pentru un Parlament eficient pentru o majoritate.

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Basescu: Am pierdut ocazia sa fiu prim-ministru din cauza scorului PNL. Vom face cea mai dura opozitie la PSD

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, dupa anuntarea rezultatelor exit poll-urilor, ca el a pierdut ocazia de a fi prim-ministru din cauza scorului slab al PNL care va face ca, cel mai probabil, PSD si ALDE sa guverneze. Basescu a precizat ca PMP va face cea mai dura opozitie pe care au avut-o vreodata social-democratii.

Cinematograful Central, care are cea mai mare sala de spectacole din oras, ar putea intra in administrarea Primariei Braila

Cea mai mare sala de spectacole din municipiu, care in prezent mai este folosita doar sporadic, ar putea intra, intr-un viitor nu foarte indepartat, in administrarea Primariei Braila.

Lucrarile Romelectro au in continuare cea mai mare pondere in tara noastra

Lucrarile Romelectro din sectorul energetic efectuate in tara noastra au in continuare ponderea cea mai mare din portofoliul companiei, ne-a declarat Cristian Secosan, director general al Grupului Romelectro, in cadrul unui interviu acordat Ziarului BURSA.

Peste 7,2 milioane de romani s-au prezentat, duminica, la vot. La ora inchiderii urnelor, judetele Olt, Teleorman si Giurgiu au inregistrat cea mai mare prezenta. Judetele codase - Maramures si Vaslui

Peste 7,2 milioane de romani s-au prezentat, duminica, la urnele de votare din Romania. Cel mai mare procent s-a inregistrat in judetele Olt - 47,16% si Teleorman - 46,29%, in timp ce in Maramures a avut cea mai mica prezenta din tara, de 31,62%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )