Libnet.ro
UNICEF

18:15

Gabriela Firea, plan ambitios pentru Bucuresti. Cum vrea sa descongestioneze traficul de cosmar

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, plan ambitios pentru Bucuresti. Cum vrea sa descongestioneze traficul de cosmar

Gabriela Firea vrea sa cumpere mii de biciclete pentru bucuresteni, dupa modelul din marile capitale europene. Primarul general vrea ca biciclete sa poata fi inchiriate din apropierea statiilor de metrou si. continuă pe Antena3

Gabriela Firea ii ridica mingea la fileu lui Robert Negoita in disputa cu Curtea de Conturi. Cum vrea primarul Capitalei sa-i dea in administrare bulevarde pe care Primaria sectorului 3 a facut deja lucrari UPDATE - Proiectul a fost scos de pe ordinea de

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vrea sa-i dea posibilitatea primarului sectorului 3, Robert Negoita, sa faca lucrari de modernizare a bulevardelor administrate de Primaria Capitalei in sectorul 3, lucrari deja incepute. Reamintim ca primariile de sector au in administrare, potrivit legii, doar strazile secundare. Prin acest proiect de hotarare, aflat pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de luni, daca va fi aprobat, Robert Negoita ar putea intra in legalitate si cu lucrarile de reamenajare a bd. Unirii unde Curtea de Conturi ii imputa ca a cheltuit milioane de euro pe o artera pe care nu o avea in administrare si pe care nu putea cheltui banii publici ai locuitorilor sectorului 3.

Adevarul Live. Gabriela Firea, dupa ce ancheta in dosarul cu Basescu a fost reluata: Sunt dezamagita! Luam ancheta de la capat si mai asteptam doi ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, va explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, de ce a renuntat sa organizeze pe soseaua Kiseleff evenimente sportive in weekend si de ce au fost mutilati copacii din Bucuresti. De asemenea, Gabriela Firea va vorbi si despre sefia PSD, in conditiile in care multi social-democrati o vad drept posibila succesoare a lui Liviu Dragnea in fruntea partidului.

Gabriela Firea: Bucurestenii nu vor avea probleme cu apa calda si caldura la iarna

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica seara, ca bucurestenii nu vor avea probleme cu apa calda sau caldura la iarna si a facut un apel la consilierii generali sa voteze in.

Gabriela Firea: Nu as accepta sa candidez la sefia PSD sub nicio forma. Liviu Dragnea nu are motive sa renunte

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte PSD, a spus ca nu este interesata de preluarea sefiei PSD, iar Liviu Dragnea nu are niciun motiv sa demisioneze din functia de presedinte al partidului.

Ancheta in dosarul in care Traian Basescu urma sa fie trimis in judecata pentru ca ar fi santajat-o pe Gabriela Firea va fi refacuta

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a infirmat solutia de trimitere in judecata in cazul fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, pentru doua infractiuni de amenintare in legatura cu declaratiile facute la adresa Gabrielei Firea. Cercetarile urmeaza sa fie reluate.

Traian Basescu vs. Gabriela Firea: Aoleu, decat sa ma critice, mai bine il dau in instanta! (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit in exclusivitate la B1 TV despre faptul ca a scapat de trimiterea in judecata in dosarul in care este cercetat pentru amenintarea Gabrielei Firea.

Traian Basescu scapa de trimiterea in judecata in dosarul cu Gabriela Firea: Ancheta va fi reluata

Fostul presedinte Traian Basescu scapa de trimiterea in judecata in dosarul in care este cercetat pentru amenintarea Gabrielei Firea, informeaza B1 TV. Parchetul General a comunicat joi.

Andreea Paul, atac dur la adresa primarului Gabriela Firea: Boicoteaza candidatura Bucurestiului ca si capitala culturala

Deputatul PNL Andreea Paul afirma ca, prin deciziile luate privind evenimentul Via Sport, primarul general, Gabriela Vranceanu Firea, boicoteaza candidatura Bucurestiului la titlul de capitala europeana in 2021.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )