Libnet.ro
UNICEF

07:45

Gabriela Firea: Am votat cu foarte mare incredere pentru un Parlament eficient (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea: Am votat cu foarte mare incredere pentru un Parlament eficient (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a votat in jurul orei 8, la Liceul Tudor Vianu. Am votat cu foarte mare incredere pentru un Parlament eficient pentru o majoritate. continuă pe B1

Gabriela Firea: Am votat cu foarte mare incredere pentru un Parlament eficient (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a votat in jurul orei 8, la Liceul Tudor Vianu. Am votat cu foarte mare incredere pentru un Parlament eficient pentru o majoritate.

Gabriela Firea: Am votat pentru un Parlament eficient, pentru un guvern caruia sa ii pese de romani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat, la Colegiul Tudor Vianu din Bucuresti, ea declarand la iesirea din sectie ca a votat cu foarte mare incredere pentru un Parlament eficient si pentru un guvern caruia sa ii pese de.

Ora 13.00, Adevarul Live. Primarul general, Gabriela Firea: Care sunt marile proiecte de investitii din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este invitata, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru a discuta despre colaborarea dintre Primaria Generala si Guvern, despre sansele ca bucurestenii sa mai ramana fara apa calda si caldura, dar si despre proiectele mari pe care le are in vedere in Bucuresti.

Victor Ponta: Am votat foarte hotarat pentru romani, pentru noi, MOCIRLA. Cred ca astazi avem o sansa extraordinara sa incepem sa ne luam tara de la stapani inapoi (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a votat duminica dimineata la Targu Jiu. Social-democratul candideaza din partea PSD la Camera Deputatilor in circumscriptia Gorj. Nu aveti voie sa intrati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4483 seconds )