Libnet.ro
UNICEF

11:15

Gafa lui Traian Basescu folosita de Igor Dodon in campania din Moldova: Fostul presedinte a spus ca Maia Sandu a vorbit cu Victoria Nuland despre unire, pentru a reveni apoi sa rectifice (VIDEO)

B1 B1,
Gafa lui Traian Basescu folosita de Igor Dodon in campania din Moldova: Fostul presedinte a spus ca Maia Sandu a vorbit cu Victoria Nuland despre unire, pentru a reveni apoi sa rectifice (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat, joi, intr-o emisiune televizata ca o sustine pe Maia Sandu in alegerile prezidentiale si ca aceasta s-a intalnit cu adjunctul secretarului de stat al Statele. continuă pe B1

Democratia si libertatea vin cu Maia Sandu, iar dictatura vine cu Igor Dodon

Europarlamentarul, Monica Macovei a transmis un mesaj c atre cetatenii Republicii Moldova inainte de turul II al alegerilor prezidentiale de duminic a. Aceasta ataca minciunile sustinute in campania electorala de candidatul Igor Dodon, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Dezbatere electorala Republica Moldova: Igor Dodon i-a cerut Maiei Sandu sa se dezica de cetatenia altui stat. Replica acesteia: Tocmai a acuzat 500.000 de oameni de tradare de patrie

Joi seara, a avut loc ultima dezbatere electorala din campania pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Una dintre principalele teme de contradictie dintre cei doi candidati, Igor Dodon si Maia Sandu,.

Traian Basescu, despre campania electorala: Eu sunt obisnuit sa ma astept la ce-i mai rau

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca se asteapta la ce-i mai rau in aceasta campanie electorala, fiind de parere ca vor urma atacuri din toate partile, potrivit unei declaratii date joi dupa Colegiul Director al PMP.

Elena Udrea, suparata ca a fost chemata la inalta Curte, in prima zi a campaniei electorale: Ma simt ca Traian Basescu in 2004. Foarte bine, atunci intru eu in campanie si spun ce am eu de spus, nu ce vor sa spuna altii despre mine

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, in prima zi a campaniei elctorale, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), unde se judeca un nou termen in dosarul Gala Bute. in acest context, candidatul independent la alegerile parlamentare din 11 decembrie a declarat ca se simte ca fostul presedinte Traian Basescu in anul 2004, cand era purtat pe la toate instantele in campania electorala.

Alegeri Moldova: Igor Dodon promite ca va scoate examenul de Bacalaureat, daca ajunge presedinte - Unimedia

Liderul Partidului Socialistilor promite ca va scoate examenul de Bacalaureat, daca va ajunge in fotoliul de sef al statului. Igor Dodon nu a oferit prea multe detalii cu privire la subiectul dat, ci doar a subliniat ca examenul de Bacalaureat va fi obligatoriu doar pentru cei ce vor sa-si continuie studiile peste hotare, potrivit Unimedia. md. La inceputul lunii noiembrie, Igor Dodon, candidatul sustinut de Moscova, a sugerat ca Maia Sandu, candidata pro-europeana, este responsabila pentru 400 de cazuri de sinucidere si tentative de suicid, in randul copiilor, pentru ca, in perioada in care a fost ministru al Educatiei, a dispus instalarea de camere de supravegere la bacaureat.

Romanii sunt prietenii nostri, sunt vecinii nostri, dar este o vorba: frati, frati, dar fiecare la casa lui. Igor Dodon, despre planurile sale cu Romania in cazul in care va castiga alegerile prezidentiale

Igor Dodon si Maia Sandu au avut joi seara o confruntare in contextul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Dodon a spus ca in situatia in care va deveni presedintele tarii,.

Igor Dodon vrea sa scoata istoria Romaniei din programa scolara, pe motiv ca nu corespunde realitatii. Maia Sandu: Vai de noi daca ajunge sa ne scrie istoria

Candidatul socialistilor la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, doreste ca istoria Romaniei sa fie scoasa din programa scolara si inlocuita cu istoria Republicii Moldova, pe motiv ca sunt multe lucruri care nu corespund realitatii .

Maia Sandu: Confiscarea averilor o incepem de la casa lui Igor Dodon

Candidatul PSRM la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca majorarea salariilor la judecatori si procurori nu contribuie la diminuarea coruptiei din justitie. Socialistul a propus chiar sa le fie confiscata averea daca au incalcat legea.

Dezbatere electorala la Chisinau. Avertismentul lui Igor Dodon: Unionistii in Republica Moldova nu au nicio sansa

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, joi seara, intr-o dezbatere la postul public de televiziune Moldova 1, ca sustinatorii miscarii unioniste nu vor avea nicio sansa in cazul in care el va deveni sef al statului.

Igor Dodon: Dupa alegeri, Moldova va fi imbracata in rosu

Moldova va fi imbracata in rosu dupa cel de-al doilea tur de alegeri, a declarat candidatul prorus Igor Dodon. Noi putem sa restabilim relatiile cu Federatia Rusa, pastrand,.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )