Libnet.ro
UNICEF

23:45

Traian Basescu, despre campania electorala: Eu sunt obisnuit sa ma astept la ce-i mai rau

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, despre campania electorala: Eu sunt obisnuit sa ma astept la ce-i mai rau

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca se asteapta la ce-i mai rau in aceasta campanie electorala, fiind de parere ca vor urma atacuri din toate partile, potrivit unei declaratii date joi dupa Colegiul Director al PMP. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre relatia Romania- Statele Unite, dupa alegerea lui Trump: Conexiunile unui stat nu tin strict de oamenii care se aleg la 4 ani (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul Nadiei Ciurlin, miercuri seara, in cadrul Stirilor B1TV. Fostul presedinte a vorbit despre alegerea lui Donald Trump in Statele Unite, afirmand ca este surprins si.

Traian Basescu, despre o zi TERIBILA din mandatul sau: SPP avea avion pregatit, a intrat in ALERTA

Traian Basescu a povestit una dintre cele mai grele zile din mandatul sau. Fostul presedinte a fost operat in anul 2006 de hernie de disc, la o clinica din Austria, insa a trecut prin niste momente.

Basescu: Nu stiu nimic despre redeschiderea vreunui dosar, nici nu am fost citat. Eu sunt obisnuit sa ma astept la ce e mai rau (VIDEO)

Eu sunt obisnuit sa ma astept la ce e mai rau, a declarat liderul PMP, Traian Basescu, intrebat daca se asteapta sa fie vizat de anchete DNA, dat fiind ca de vineri incepe campania.

Antena 3, o televiziune de manastire pe langa presa americana. Europarlamentar roman, despre campania mediatica din SUA: Doar President Trump poate opri valul de mistificare si dezinformare

Europarlamentarul roman Traian Ungureanu nu vede cu ochi buni implicarea lui Barack Obama in campania electorala de sustinere a lui hillary Clinton la presedintia SUA. Considerandu-l cel.

Campania electorala pentru alegerile legislative debuteaza vineri. Sunt interzise corturile si bannerele pe stalpi

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie va debuta vineri cu aceleasi reguli stricte formulate si la alegerile locale privind afisajul electoral.

Basescu, despre cum se indreapta PNL catre un dezastru electoral: in politica nu exista limite pentru prostie si ridicol

Fostul presedinte Traian Basescu arata ca desi liberalii au dreptate sa conteste cresterile salariale promovate PSD, cei care puncteaza electoral sunt social-democratii.

Basescu, despre discursul anti ONG-uri al unor politicieni: Daca ONG-urile au atata putere, atunci sa desfiintam SRI, SIE, DIPI, ca doamna Pippidi si domnul de la Fondurile europene destrama tara. Nu vi se pare ridicol? (VIDEO)

Politicienii si jurnalistii care sustin ca ONG-urile finantate de Soros vor sa vanda tara au o abordare falsa, a declarat, pentru B1 TV, fostul presedinte Traian Basescu. Acesta a atras atentia ca nu.

Traian Basescu, atac la Andrei Plesu: O minte sclipitoare, dar are o mare infirmitate. Ii lipseste caracterul

Presedintele PMP, Traian Basescu, a lansat, duminica seara, un atac la Andrei Plesu, fost consilier al sau in perioada in care era sef al statului: :Andrei Plesu, o minte sclipitoare din care adesea patrund in spatiul public idei geniale. Cu toate acestea, Andrei Plesu are o mare infirmitate. Ii lipseste caracterul, a scris Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

Traian Basescu face apel catre electoratul cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, sa mearga la vot: Republica Moldova trebuie sa-si pastreze calea europeana

Traian Basescu ii indeamna, pe pagina sa de Facebook, pe cetatenii moldoveni sa mearga in numar cat mai mare la vot pentru ca Republica Moldova sa-si pastreze calea europeana.

Traian Basescu sustine ca atitudinea statelor UE fata de problema imigratiei ar trebui sa fie dura. Fratii astia musulmani, care navalesc cu hoardele in Europa, nu au si ei de aparat patria lor?

Presedintele PMP si fostul sef al statului, Traian Basescu, sustine ca nu exista temei legal prin care statele Uniunii Europene sa fie obligate sa primeasca refugiati.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )