Libnet.ro
UNICEF

20:45

Dezbatere electorala la Chisinau. Avertismentul lui Igor Dodon: Unionistii in Republica Moldova nu au nicio sansa

România Liberă România Liberă,
Dezbatere electorala la Chisinau. Avertismentul lui Igor Dodon: Unionistii in Republica Moldova nu au nicio sansa

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, joi seara, intr-o dezbatere la postul public de televiziune Moldova 1, ca sustinatorii miscarii unioniste nu vor avea nicio sansa in cazul in care el va deveni sef al statului. continuă pe România Liberă

Dezbatere electorala Republica Moldova: Igor Dodon i-a cerut Maiei Sandu sa se dezica de cetatenia altui stat. Replica acesteia: Tocmai a acuzat 500.000 de oameni de tradare de patrie

Joi seara, a avut loc ultima dezbatere electorala din campania pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Una dintre principalele teme de contradictie dintre cei doi candidati, Igor Dodon si Maia Sandu,.

Avertismentul alarmant al candidatului Igor Dodon: Republica Moldova va fi imbracata in rosu

Candidatul prorus la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, si-a exprimat convingerea ca Moldova va fi imbracata in rosu dupa al doilea tur de scrutin, programat pentru duminica, 13 noiembrie.

Alegeri Republica Moldova. Lupta la cutite intre Maia Sandu si Igor Dodon. Dezbatere despre economia tarii, coruptie, relatiile cu Rusia si UE

Alegeri Republica Moldova. Platforma economica a celor doi candidati in turul doi al alegerilor prezidentiale, locurile de munca, legaturile cu controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, dar si relatiile cu Rusia si cu Uniunea Europeana au fost principalele teme ale dezbaterii dintre Maia Sandu si Igor Dodon, de luni seara, de la Moldova 1.

Alegeri Moldova: Igor Dodon promite ca va scoate examenul de Bacalaureat, daca ajunge presedinte - Unimedia

Liderul Partidului Socialistilor promite ca va scoate examenul de Bacalaureat, daca va ajunge in fotoliul de sef al statului. Igor Dodon nu a oferit prea multe detalii cu privire la subiectul dat, ci doar a subliniat ca examenul de Bacalaureat va fi obligatoriu doar pentru cei ce vor sa-si continuie studiile peste hotare, potrivit Unimedia. md. La inceputul lunii noiembrie, Igor Dodon, candidatul sustinut de Moscova, a sugerat ca Maia Sandu, candidata pro-europeana, este responsabila pentru 400 de cazuri de sinucidere si tentative de suicid, in randul copiilor, pentru ca, in perioada in care a fost ministru al Educatiei, a dispus instalarea de camere de supravegere la bacaureat.

Romanii sunt prietenii nostri, sunt vecinii nostri, dar este o vorba: frati, frati, dar fiecare la casa lui. Igor Dodon, despre planurile sale cu Romania in cazul in care va castiga alegerile prezidentiale

Igor Dodon si Maia Sandu au avut joi seara o confruntare in contextul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Dodon a spus ca in situatia in care va deveni presedintele tarii,.

Investigatie: Pliantele denigratoare la adresa Maiei Sandu ar avea legatura cu Igor Dodon

Jurnalistii de la anticoruptie. md au publicat luni, 7 noiembrie, o investigatie in ce priveste pliantele denigratoare la adresa Maiei Sandu distribuie prin tara, care contin informatii ca liderul PAS va realiza Unirea, este sprijinita de comunitatea LGBT si ca va aduce mii de refugiati sirieni in Moldova. Reporterii au ajuns la concluzia ca cei care au raspandit pliantele au legatura cu socialistul Igor Dodon.

Igor Dodon: Dupa alegeri, Moldova va fi imbracata in rosu

Moldova va fi imbracata in rosu dupa cel de-al doilea tur de alegeri, a declarat candidatul prorus Igor Dodon. Noi putem sa restabilim relatiile cu Federatia Rusa, pastrand,.

Raport: Posturile TV ale lui Plahotniuc l-au prezentat pe Igor Dodon mai mult in context pozitiv si neutru, iar pe Maia Sandu mai mult intr-o lumina negativa

Asociatia Presei Independente si Centrul pentru Jurnalism Independent a publicat joi, 10 noiembrie, cel de-al saselea raport de monitorizare a presei pe timpul campaniei electorale. Expertii media au ajuns la concluzia ca posturile TV ce apartin lui Vlad Plahotniuc l-au reflectat pe Igor Dodon intr-o conotatie neutra sau pozitiva, iar Jurnal TV l-a aratat intr-un context negativ, in timp ce pe Maia Sandu in unul pozitiv.

Igor Dodon, dupa victoria lui Donald Trump: Sa promoveze o politica mai putin agresiva in lume, o politica de apropiere de Est si de Federatia Rusa in mod aparte

Candidatul socialistilor in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, Igor Dodon, a salutat alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite si i-a cerut acestuia sa aiba o.

SONDAJ: Igor Dodon, apropiatul Rusiei, favoritul moldovenilor la prezidentiale

Igor Dodon liderul socialistilor este favorit la castigarea functiei de presedinte al Republicii Moldova, avand un avantaj cu 10% mai mare decat contra candidatul sau Maia Sandu. Sondajul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )