Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gafa a premierului Orban, in Banat: Sunt convins ca judetul Timisoara va avea de castigat

Hotnews Hotnews,
 Gafa a premierului Orban, in Banat: Sunt convins ca judetul Timisoara va avea de castigat

Gafa a premierului Ludovic Orban la Timisoara. Seful Guvernului a vorbit in fata candidatilor PNL despre judetul Timisoara, in loc de judetul Timis. Premierul Ludovic Orban s-a intalnit vineri cu candidatii PNL Timis la alegerile locale din 27 septembrie, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Orban a facut o gafa, vorbind despre judetul Timisoara in loc de Timis

Premierul Ludovic Orban a facut o gafa, vineri seara, la un eveniment la care li se adresa candidatilor PNL Timis la alegerile locale, vorbind despre judetul Timisoara, in loc de Timis. Sunt convins ca judetul Timisoara in ansamblul sau, va avea de castigat din victoria lui Alin Nica la functia de presedinte al Consiliului Judetean, a spus Orban.

ORBAN: Nu sunt de acord cu traseismul politic, sunt membru al aceluiasi partid din septembrie 1990

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat vineri, la Timisoara, ca nu este de acord cu traseismul politic si a cerut presei sa trateze echidistant acest aspect, cu privire la toate partidele politice, nu doar la PNL, conform Agerpres.

PSD: Ludovic, sa nu uiti sa iti completezi CV-ul! Atac dur la adresa premierului Orban

Partidul Social Democrat a postat un mesaj pe o retea sociala ca raspuns la declaratia premierului Ludovic Orban potrivit careia depunerea motiunii de cenzura reprezinta un conflict juridic de natura constitutionala. Singurul conflict constitutional, domnule Orban, este ca un premier care a patronat furtul din bani publici folosindu-se de pandemie si care a sabotat cu buna-stiinta sanatatea romanilor si nivelul lor de trai, sa mai ramana in fruntea guvernului!, spune reprezentantii PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )