Libnet.ro
UNICEF

14:00

ORBAN: Nu sunt de acord cu traseismul politic, sunt membru al aceluiasi partid din septembrie 1990

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: Nu sunt de acord cu traseismul politic, sunt membru al aceluiasi partid din septembrie 1990

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat vineri, la Timisoara, ca nu este de acord cu traseismul politic si a cerut presei sa trateze echidistant acest aspect, cu privire la toate partidele politice, nu doar la PNL, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre traseismul politic: Eu sunt membru al aceluiasi partid, in care m-am inscris din septembrie 1990 (VIDEO)

In cursul zilei de vineri, 21 august, premierul Ludovic Orban si-a exprimat si opinia cu privire la traseismul politic. El a tinut sa aminteasca faptul ca este membru al aceluiasi partid inca din.

Klaus Iohannis condamna traseismul politic: Nu am girat aceste racolari de la PSD de catre PNL, ba dimpotriva. Ca presedinte nu pot insa sa intervin intr-un partid. Fiecare va trebui sa explice propriului electorat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis nu vede cu ochi buni traseismul politic. Seful statului a declarat, miercuri, ca nu este de acord cu racolarea politica unor membri PSD la PNL. Klaus Iohannis nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )