Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mehedinti: Opt persoane au fost ranite in urma unui accident pe DN 56 A

B1 B1,
Mehedinti: Opt persoane au fost ranite in urma unui accident pe DN 56 A

Un accident s-a produs, vineri, pe DN 56 A, in apropierea orasului Vinju Mare, opt persoane fiind accidentate. Un autoturism oprit regulamentar in spatele unui autotren a fost lovit din spate de un altul si. continuă pe B1

Doi barbati au murit, iar altul a ajuns la spital in stare grava, in urma unui accident de munca produs pe o platforma industriala din judetul Buzau

Doi barbati au murit iar altul a ajuns in stare grava la spital, in urma unui accident de munca produs pe platforma industriala de la Frasinu, din judetul Buzau, informeaza Mediafax. Accidentul s-a produs in.

Doi batrani, raniti in urma unui accident rutier

Doi batrani au fost raniti dupa ce microbuzul cu care calatoreau a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat in sant. Accidentul a avut loc joi, 23 iulie, in Sabisa.

Consecintele consumului de alcool la volan: Opt persoane din Mehedinti au ajuns la spital

Opt persoane, intre care patru copii, au ajuns la spital, in noaptea de joi spre vineri, in urma unui accident rutier produs in Mehedinti.

Bacau: Patru persoane au fost ranite dupa ce un sofer fara permis a intrat intr-o caruta, pe contrasens

Patru persoane au fost ranite intr-un accident dupa ce o persoana fara permis de conducere a intrat in plin intr-o caruta, pe contrasens. in accident a fost ucis si un cal. Tanarul de 33 de ani a intrat int.

Accident grav pe DN 70. Zece persoane au fost ranite

Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta dimineata pe Drumul European 70 in apropiere de Orsova in judetul Mehedinti. Zece persoane au fost ranite in urma unei coliziuni intre un autoturism si.

Impudenta pe DN 6: Noua persoane, RANITE intr-un accident rutier

Noua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident produs pe DN 6, dupa ce soferul unui autoturism a intrat intr-o depasire si s-a ciocnit cu o masina care circula regulamentar din sens opus.

Turcia: Atacuri armate la o sectie de politie si un bar din Istanbul. O persoana a murit si alte trei au fost ranite

O persoana a murit si alte trei au fost ranite marti in doua atacuri armate care au avut loc la o sectie de politie si un bar din Istanbul, informeaza Hurriyet. Persoane inarmate au deschis focul asupra.

Schimbari in conducerea Toshiba, in urma unui scandal contabil

Compania nipona Toshiba Corp. isi va reorganiza conducerea, iar 8 din cei 16 membri ai board-ului sau vor demisiona, in urma unui scandal contabil, care a scos la iveala faptul ca producatorul industrial si-a supraestimat profitul operational in perioada 2008-2014.

Noua raniti dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN 6, in Mehedinti

Noua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident produs pe DN 6, intre Drobeta Turnu Severin si Orsova, dupa ce soferul unui autoturism a intrat intr-o depasire si s-a ciocnit cu o ma.

Accident in Mehedinti: Noua persoane au ajuns la spital. Traficul a fost oprit mai bine de o ora

Noua persoane au ajuns miercuri la spitat, dupa un accident produs intre Orsova si Drobeta Turnu Severin. Doua masini s-au ciocnit iar politistii au oprit traficul pentru mai bine de o ora. Ramona Nistor, .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )