Libnet.ro
UNICEF

23:00

Impudenta pe DN 6: Noua persoane, RANITE intr-un accident rutier

România Liberă România Liberă,
Impudenta pe DN 6: Noua persoane, RANITE intr-un accident rutier

Noua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unui accident produs pe DN 6, dupa ce soferul unui autoturism a intrat intr-o depasire si s-a ciocnit cu o masina care circula regulamentar din sens opus. continuă pe România Liberă

Trei persoane, ranite in urma unui accident provocat de un tanar baut

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier ce a avut loc ieri dimineata, pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare. Soferul care a provocat accidentul era baut.

Cel putin 11 persoane au murit, intr-un grav accident rutier

Cel putin 11 persoane au murit si peste 20 au fost ranite intr-un accident implicand un autobuz si un camion in apropiere de orasul siberian Krasnoiarsk, au anuntat miercuri autoritatile locale, potrivit.

Accident in Mehedinti: Noua persoane au ajuns la spital. Traficul a fost oprit mai bine de o ora

Noua persoane au ajuns miercuri la spitat, dupa un accident produs intre Orsova si Drobeta Turnu Severin. Doua masini s-au ciocnit iar politistii au oprit traficul pentru mai bine de o ora. Ramona Nistor, .

Accident cu trei morti si patru raniti in Satu Mare

Trei persoane au decedat si patru au fost ranite intr-un accident rutier petrecut marti dimineata pe raza localitatii satmarene Ciuperceni. in urma ciocnirii frontale dintre doua autoturisme in.

Siria: Doua persoane, ucise intr-un atentat cu masina capcana in orasul Kobane

Doua persoane au fost ucise intr-un atentat cu masina capcana in orasul sirian kurd Kobane, dupa puternica explozie produsa luni peste granita intr-un centru cultural din orasul turc Suruc, soldata cu 27 de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )