Libnet.ro
UNICEF

01:06

Trei persoane, ARESTATE dupa uciderea a doi politisti turci

România Liberă România Liberă,
Trei persoane, ARESTATE dupa uciderea a doi politisti turci

Politia turca a arestat joi trei persoane suspectate ca ar fi participat la uciderea miercuri a doi politisti la Ceylanpinar sud-est), crima revendicata de rebelii Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK) ca represalii la atentatul sinucigas antikurd de la Suruc atribuit grupului jihadist Statul Islamic SI). continuă pe România Liberă

Tucia: Asasinarea a doi politisti turci ca represalii la atentatul sinucigas de la Suruc a fost revendicata de PKK

Asasinarea a doi politisti turci in apropiere de frontiera cu Siria a fost revendicata de separatistii kurzi din cadrul Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), informeaza AFP. Politistii au fost.

PKK revendica asasinarea a doi politisti turci

Separatistii kurzi din cadrul Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK) au revendicat miercuri asasinarea a doi politisti turci gasiti impuscati in cap in apropiere de frontiera cu Siria ca represalii la.

Doi politisti au murit intr-un ATAC armat in Turcia

Doi politisti turci au fost gasiti decedati miercuri intr-o zona din Turcia aflata la frontiera cu Siria, in apropierea orasului Suruc. Asasinatul celor doi a fost revendicat de organizatia separatista kurda Partidul Muncitorilor din Kurdistan, care au motivat ca asa au razbunat victimele atacului sinucigas din Suruc.

Doi politisti, gasiti morti in urma unui nou atac in sud-estul Turciei. Ce spun autoritatile

Doi politisti turci au fost gasiti decedati miercuri intr-o zona din Turcia aflata la frontiera cu Siria, in apropierea orasului Suruc, in care a avut loc atentatul de luni soldat cu 32 de morti, atacul.

Doi transfugi turci, prinsi la Nadlac

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II au anuntat ca au descoperit doi cetateni turci ascunsi in semiremorca unui automarfar incarcat cu piese auto si anvelope.

Satu Mare: Doi politisti au fost plasati sub control judiciar pentru luare de mita si detinere de droguri de risc

Doi politisti din cadrul Politiei Rurale Satu Mare sunt cercetati sub control judiciar pentru luare de mita si detinere de droguri de risc in vederea consumului, informeaza Mediafax. Cristian Ionut.

Trei persoane, ranite in urma unui accident provocat de un tanar baut

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier ce a avut loc ieri dimineata, pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare. Soferul care a provocat accidentul era baut.

Accident pe soseaua de centura a orasului Lugoj: Trei persoane, printre care si un subofiter la Jandarmerie, au ajuns la spital din cauza unui turc neatent

Trei persoane au fost ranite duminica seara in urma unui accident produs pe soseaua de centura a orasului Lugoj. Politistii au anuntat ca impactul dintre cele doua autoturisme s-a produs din cauza unuia dintre.

Accident spectaculos in Timisoara: Trei masini distruse, dupa ce un sofer neatent a tras de volan pentru ca GPS i-a indicat sa o ia la stanga (VIDEO)

Trei masini au fost distruse in Timisoara, luni, din cauza unui sofer neatent care a virat stanga, fara sa se asigure, scrie pressalert. ro. Conducatorul auto a lovit o masina de teren care circula pe banda a.

TRAGEDIE in Galati: Un bebelus de trei luni, MORT dupa ce i s-a dat apa din fantana

Un bebelus de trei luni a murit, luni, la Spitalul de Copii din galati, dupa ce ar fi fost hranit cu lapte preparat cu apa dintr-o fantana si ar fi suferit o intoxicatie cu nitriti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )