Libnet.ro
UNICEF

11:45

GALERIE FOTO. Cele mai bizare traditii de Paste din lume

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Cele mai bizare traditii de Paste din lume

Daca, in Romania, traditia de Paste implica sacrificarea unui miel, decorarea oualor, pregatirea unor mancaruri traditionale si participarea la ceremonii religioase, in restul lumii exista si obiceiuri bizare. Servirea unui miel sculptat in unt, inaltarea unui zmeu, biciuirea fetelor, costumarea copiilor in vrajitori si vrajitoare si aprinderea unui car cu artificii sunt doar cateva dintre traditiile pascale din diferite tari ale lumii, potrivit site-urilor dreamplango. com si toptenz. net. continuă pe România Liberă

FOTO: Cele mai ciudate traditii de PASTE la care nu te-ai fi gandit niciodata

Crestinii ortodocsi sarbatoresc, duminica, Pastele, cea mai importanta sarbatoare pentru sute de milioane de oameni din intreaga lume.

GALERIE FOTO. Ce mancaruri traditionale de Paste se pregatesc in jurul lumii

Daca pentru romani, cele mai importante preparate de Paste sunt drobul, friptura de miel, pasca si cozonacul, in alte tari din lume acestea sunt inlocuite cu preparate dintre cele mai curioase.

GALERIE FOTO. Pastele la romani. Fotografii rare din perioada interbelica

Sarbatoarea de Paste, simbol al renasterii si al reinvierii, este, una dintre cele mai importante sarbatori ale romanilor. in perioada interbelica, perioada de maxima dezvoltare a Romaniei, oamenii acordau o importanta deosebita acestei sarbatori.

Cele mai frumoase decoratiuni de Paste: idei de facut acasa

Cele mai frumoase decoratiuni de Paste. Perioada sarbatorilor de Paste, incarcata cu traditie, poate capata nuante de modernitate prin decoratiunile hand-made, realizate de cei indemanatici.

Cele mai frumoase urari de Paste: mesaje originale de Paste 2015

De Paste vreti sa ii impresionati pe cei dragi prin urari si mesaje cat mai frumoase. Daca nu aveti inspiratie, puteti gasi aici cateva idei de mesaje si urari de Paste, unele haioase, altele emotionante.

Cele mai ciudate destinatii turistice din Romania: paduri vizitate de extraterestri, castele bantuite, focuri care se aprind din senin, pietre vii

Cele mai ciudate destinatii din Romania merita descoperite de catre aventurierii din intreaga lume. Tara noastra ofera cateva destinatii inedite, unele mai cunoscute publicului larg, altele stiute doar de iubitorii unor astfel de fenomene stranii.

Cele mai FRUMOASE MESAJE de Paste. URARI si SMS-uri frumoase de Paste

URARI si SMS-uri frumoase de Paste. Surprindeti-va rudele, prietenii si colegii cu cele mai frumoase mesaje de Paste. Iata cateva idei: .

Cele mai AMUZANTE MESAJE de PASTE. URARI si SMS-uri haioase de Paste

Cele mai AMUZANTE MESAJE de PASTE. URARI si SMS-uri haioase de Paste pentru colegi, prieteni si familie.

Cinci dintre cele mai bune jocuri de Paste: Cum sa nu te plictisesti in weekend

Pentru ca Sarbatorile de Paste sa fie cat mai reusite, Playtech va prezinta cinci jocuri care va vortine ocupati pe tot parcursul weekend-ului. Pastele aproape a sosit, iar pentru multi dintre noi, asta inseamna un weekend petrecut acasa alaturi de familie. Este o perioada relaxanta si placuta, intr-adevar, dar intotdeauna se poate si mai bine. [] Cinci dintre cele mai bune jocuri de Paste: Cum sa nu te plictisesti in weekend Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

De ce face iepurasul de Paste oua colorate - cele mai bunebancuri de Paste

Iepurasul este un animal simbol, pe care crestinii il asociaza cu sarbatoarea de Pasti, el fiind responsabil cu darurile aduse copiilor cu prilejul sarbatorii invierii Mantuitorului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )