Libnet.ro
UNICEF

13:30

GALERIE FOTO. Mesajul presedintelui Iohannis cu ocazia Zilei Copilului. Cum i-a primit pe copii la Palatul Cotroceni

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Mesajul presedintelui Iohannis cu ocazia Zilei Copilului. Cum i-a primit pe copii la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, i-a primit, luni, la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei copilului, cateva sute de copii. Seful statului le-a urat La multi ani! atat copiilor, dar si adultilor care inca isi pastraza sufletul de copil. continuă pe România Liberă

Copiii, intalnire cu presedintele de ziua lor. Iohannis: La multi ani copiilor si tuturor adultilor care intr-un colt al sufletului si-au pastrat fiinta de copil! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei copilului, cateva sute de copii. Cu aceasta ocazie seful stattului l-ea uralt La multi ani! celor mici, dar si adultilor care.

Spectacol aviatic pe aerodromul Clinceni, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului

Ziua Internationala a Copilului e sarbatorita azi printr-un show aviatic la Clinceni organizat de Aero Clubul Romaniei. 40 de avioane vor zbura intr-un spectacol aviatic de exceptie. Cei mai buni piloti.

Mesajul lui Iohannis pentru Cultul Crestin Baptist

Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Congresului Cultului Crestin Baptist, in care si-a aratat aprecierea fata de contributia acestui cult, ca si a tututor Cultelor si Bisericilor din Romania, la dezvoltarea societatii in ansamblul ei, informeaza Administratia Prezidentiala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )