Libnet.ro
UNICEF

09:15

GALERIE FOTO. Moment impresionant la World Trade Center, la 14 ani de la tragedia 9/11

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Moment impresionant la World Trade Center, la 14 ani de la tragedia 9/11

Cu o zi inainte de implinirea a 14 ani de la tragedia din 11 septembrie, a aparut un curcubeu deasupra Turnul Libertatii, construit pe locul in care au fost Turnurile Gemene. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. 11 septembrie, ziua care a schimbat lumea

Zborul numarul 11 al companiei American Airlines, cu 92 de pasageri si cinci teroristi la bord, a lovit turnul nordic al World Trade Center. Dupa doar 17 minute, un al doilea avion, cu 65 de pasageri la bord, printre care si cinci teroristi, a intrat in cel de-al doilea turn.

REPORTAJ FOTO. Memorialul 11 septembrie: O calatorie emotionanta inapoi in timpul celui mai grav atentat din istoria SUA

La 14 ani de la atentatele care au facut mii de victime si au socat lumea intreaga, World Trade Center este aproape in intregime reconstruit. Freedom Tower, o cladire mai inalta si mai puternica ca Turnurile Gemene domina centrul mondial de comert, insa piesa de rezistenta ramane memorialul ridicat in amintirea celor care au murit in atac.

GALERIE FOTO. Chipul lui Van Gogh si alte figurine GIGANTICE din flori, la cea mai mare parada a Florilor din Olanda

Chipul artistului olandez Vincent Van Gogh si 18 elemente din picturile lui au fost recreate din flori dahlia, in dimensiuni uriase, pentru cea mai mare parada de flori din Olanda, care a avut loc in orasul Zundert.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )