Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE FOTO. Perchezitii la cele doua case ale copilotului care a prabusit INTENTIONAT avionul GermanWings

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Perchezitii la cele doua case ale copilotului care a prabusit INTENTIONAT avionul GermanWings

Procurorii si politistii germani au descins, joi, in jurul pranzului la casa copilotului, Andreas Lubitz, din oraselul Montabaur, situat la sud-est de Dusseldorf. continuă pe România Liberă

VIDEO Prabusirea avionului Germanwings: Perchezitii la locuintele copilotului, in Germania

Anchetatorii germani au perchezitionat joi seara, in vestul Germaniei, cele doua locuinte ale copilotului avionului Germanwings, suspectat de prabusirea intentionata a aparatului de zbor, a anuntat parchetul din Dusseldorf, transmite AFP.

UPDATE Guvernul a aprobat proiectul de Cod Fiscal si proiectul de Procedura Fiscala. Vezi ce prevad cele doua proiecte

Premierul Victor Ponta a anuntat ca miecuri vor fi aprobate in Guvern proiectul de Cod Fiscal si proiectul de Procedura Fiscala. Potrivit unei sinteze prezentate in Guvern, proiectul de Cod Fiscal prevede: reducerea TVA de la 24% la 20% incepand cu 1 ianuarie 2016, scaderea contributiilor sociale de stat, elimiarea impozitului pe dividende, scaderea cotei unice de la 16% la 14% de la 1 ianuarie 2019, scaderi de accize si eliminarea taxei pe constructii speciale. Toate acestea vor avea un impact negativ asupra veniturilor bugetare de 18,3 miliarde lei in 2016, iar asupra cheltuielilor de 1,6 miliarde lei. Guvernul estimeaza ca in urma aplicarii masurilor se vor recupera 9,4 miliarde de lei, ramanand un impact negativ net de 7,26 miliarde lei. UPDATE Cele doua proiecte au fost aprobate. Vezi documentele atasate.

GALERIE FOTO. Cum pot arata navele portelicopter construite de rusi

Industria militara a Rusiei are capacitatea sa construiasca doua nave portelicopter similare celor de tip Mistral, daca acestea nu vor mai fi cumparate din Franta, sustine agentia de presa Sputnik.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )