Libnet.ro
UNICEF

00:07

GALERIE FOTO. Ce serviciu secret din Romania si-a lansat propria moneda

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Ce serviciu secret din Romania si-a lansat propria moneda

Serviciul Roman de Informatii a marcat implinirea a 25 de ani de la infiintarea institutiei prin lansarea unei monede aniversare si a unei colectii de timbre. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Imagini inedite din Chisinaul interbelic

Prima atestare a orasului Chisinau este datata documentar in anul 1436 in calitate de localitate, asezata pe malurile raului Bac. Dar acest loc a fost populat din timpuri stravechi. Arheologii au descoperit aici asezari umane, care dateaza inca din epoca de piatra 35-8 mii ani i. Hr. ), asezari din epoca timpurie a fierului sec. Hr. ) si altele.

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase din Chisinaul interbelic

Prima atestare a orasului Chisinau este datata documentar in anul 1436 in calitate de localitate, asezata pe malurile raului Bac. Dar acest loc a fost populat din timpuri stravechi. Arheologii au descoperit aici asezari umane, care dateaza inca din epoca de piatra 35-8 mii ani i. Hr. ), asezari din epoca timpurie a fierului sec. Hr. ) si altele.

GALERIE FOTO. Imagini inedite din Slatina inceputului de secol XX

La inceputul secolului XX, Slatina era un mic targ de provincie asezat in imediata apropiere a raului Olt, intre Dealul Gradiste si ceea ce este cunoscut astazi ca orasul nou. Se pastreaza inca numeroase cladiri din acea perioada: Grand Hotel Regal, Scoala de Fete, Catedrala Ionascu, Cofetaria Minerva si alte 50 de cladiri istorice incluse in patrimoniul UNESCO. Acestea au intrat intr-un amplu proces de reconditionare si refacere.

GALERIE FOTO VIDEO. 20 de ani de la catastrofa aviatica de la Balotesti. Reconstituirea VIDEO a accidentului

Balotesi, 31 martie, 1995. O zi de vineri care a intrat in istoria neagra a aviatiei din Romania. Atunci, un avion Airbus A310 al companiei TAROM care efectua cursa Bucuresti-Bruxelles. Zborul RO 371, care decolase in jurul orei 9. 00 de pe Aeroportul International Otopeni s-a prabusit la doar doua minute, in dreptul localitatii ilfovene Balotesti.

Universal Channel se retrage din Romania. Care sunt motivele

Televiziunea americana Universal Channel se va retrage din Romania, ultima zi de emisie fiind 30 aprilie, relateaza Mediafax.

SURSE Recep Erdogan isi scurteaza vizita din Romania din cauza incidentului de la Istanbul

Recep Tayyip Erdogan isi va scurta vizita din Romania din cauza incidentului de la Istanbul in care un procuror turc a murit dupa ce fusese luat ostatic de doi barbati inarmati care faceau parte dintr-o grupare de extrema stanga, au declarat pentru Hotnews. ro surse avizate. Erdogan va renunta la dineul pe care urma sa-l dea in onoarea sa Klaus Iohannis la Cotroceni, au mai spus sursele citate.

Scandalurile care au zdruncinat manastirile din Romania: Calugari prinsi la pacanele, partide de sex cu prostituate si maicute insarcinate

Povestile neortodoxe din manastririle din Romania au tinut de-a lungul timpului prima pagina a ziarelor. De la calugari prinsi la pacanele pana la partide de sex cu prostituate, betii crunte si maicute.

H and M inaugureaza la Tulcea cel de-al 40-lea magazin din Romania

H and M Hennes and Mauritz AB va inaugura, pe 2 aprilie, cel de-al 40-lea magazin din Romania, la Tulcea, in cadrul centrului comercial Winmarkt, arata un comunicat remis azi redactiei.

Afacerile de familie din Romania, fie rezista, fie sunt vandute

Afacerile de familie din Romania se afla intr-una dintre cele mai importante etape ale evolutiei lor din 1989 pana in prezent - primul schimb de generatii, care se va finaliza fie prin transferul catre noua generatie, fie cu vanzari si chiar disparitii.

Trei sferturi dintre firmele de familie din Romania au avut afaceri in crestere, anul trecut

Trei sferturi dintre afacerile de familie din Romania 74%) au inregistrat o crestere a cifrei de afaceri in ultimul an financiar, in vreme ce la nivel global 65% dintre afacerile de familie au inregistrat astfel de cresteri, arata editia din acest an a raportului PwC Family Business Survey.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )