Libnet.ro
UNICEF

00:07

Galop de sanatate pentru CSM Bucuresti in Suedia, in Liga Campionilor

Adevărul Adevărul,
Galop de sanatate pentru CSM Bucuresti in Suedia, in Liga Campionilor

Campioana nationala CSM Bucuresti a invins fara probleme echipa suedeza IK Savehof, cu scorul de 28-17 13-9), vineri seara, in Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin. continuă pe Adevărul

A doua victorie pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor. HCM Baia Mare pierde acasa

Campioana Romaniei, CSM Bucuresti, a obtinut viner seara in deplasare al doilea succes consecutiv in grupele Ligii Campionilor.

HCM si CSM, o sansa uriasa in Liga Campionilor: cand joaca reprezentantele Romaniei in a doua etapa a grupelor

HCM Baia Mare si CSM Bucuresti pot face un pas important spre urmatoarea faza a competitiei, daca vor bifa, din nou, victorii.

Arestarea lui Sorin Oprescu aduce vesti neplacute pentru CSM Bucuresti

La CSM Bucuresti, clubul sportiv sponsorizat de primaria Capitalei, se pregateste in scurt timp o reorganizare din temelii.

Liga Campionilor: Lucescu, invins la aniversare! Vezi rezultatele de miercuri

Liga Campionilor a incheiat etapa a treia din faza grupelor in urma meciurilor de miercuri seara. Mircea Lucescu a suferit o infrangere neasteptata, in deplasare, chiar la meciul cu numarul 100 ca antrenor in Liga Campionilor.

Rezultatele zilei in Liga Campionilor

Vedeti mai jos care sunt cele opt meciuri programate in aceasta seara in Liga Campionilor. Toate meciurile incep la ora obisnuita 21:45. Programul complet al meciurilor din Liga Campionilor si rezultatele la zi.

Mircea Lucescu la meciul 100 in Liga Campionilor. Tehnicianul contesta statistica UEFA

Sahtior Donetk intalneste miercuri seara pe Malmo in Grupa A din Liga Campionilor, iar pentru antrenorul Mircea Lucescu meciul are o conotatie speciala dincolo de importanta celor trei puncte.

Meciurile zilei in Liga Campionilor. PSG-Real Madrid, socul etapei

Vedeti mai jos care sunt cele opt meciuri programate in aceasta seara in Liga Campionilor. Toate meciurile incep la ora obisnuita 21:45. Programul complet al meciurilor din Liga Campionilor si rezultatele la zi.

Liga Campionilor: Seara magica pentru Tunari, remiza cu goluri multe la Leverkusen. Vezi rezultatele de marti

Liga Campionilor ajunge, saptamana aceasta, la jumatatea meciurilor din faza grupelor. Etapa a treia aduce cateva dueluri puternice, marti, Arsenal - Bayern Munchen urmand sa fie cap de afis.

Rezultatele serii in Liga Campionilor. Bayern, infrangere cu Arsenal. Meci nebun la Leverkusen

Marti seara s-a jucat in grupele Ligii Campionilor. Iata rezultatele, capul de afis fiind infrangerea lui Bayern in Anglia, pe terenul lui Arsenal. A fost primul meci pierdut in acest sezon de germani, in cupe europene sau campionat Bayern reusind pana acum doar victorii 9 in Bundesliga si doua in Liga Campionilor).

Continua cosmarul lui Mircea Lucescu in Liga Campionilor

Sahtior Donetk, echipa pregatatita de Mircea Lucescu, a pierdut al treilea meci la rand in Grupa A din Liga Campionilor si ramane fara gol marcat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )