Libnet.ro
UNICEF

09:15

Gambia suspenda zborurile din Guineea, Liberia si Sierra Leone

România Liberă România Liberă,
Gambia suspenda zborurile din Guineea, Liberia si Sierra Leone

Gambia a suspendat, temporar, zborurile provenind din Guineea, Liberia si Sierra Leone, tari care se confrunta cu epidemia de Ebola, informeaza AFP, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Rudele personalului dioplomatic american din Sierra Leone au fost evacuate din cauza epidemiei de Ebola

Rudele personalului diplomatic american au fost evacuate din Freetown, capitala statului Sierra Leone, din cauza epidemiei de Ebola, a anuntat Departamentul de Stat american, citat de AFP. Decizia a fost luata din.

Al doilea doctor de top a murit in Sierra Leone

Un al doilea doctor considerat de top in Sierra Leone a cedat in fata epidemiei de ebola care a acaparat Africa de Vest, astfel impiedicand si mai mult eforturile statului de a stopa boala, transmite The New York Times.

Un baietel dintr-un sat din Guineea ar fi pacientul zero al epidemiei de Ebola

Un baietel in varsta de doi ani dintr-un sat izolat din Guineea ar fi pacientul zero in cazul epidemiei de Ebola, cred specialistii, potrivit dailymail. co. uk. Baietelul din satul Meliandou, in provincia.

Epidemia de Ebola.Guineea a decretat urgenta sanitara nationala. Bilantul temutului virus a ajuns la1.069 de morti

Guineea, una din cele patru tari din Africa de Vest afectate de focarul de Ebola, a decretat miercuri urgenta sanitara nationala. De fapt, epidemia de febra hemoragica a izbucnit in luna martie chiar in Guineea, de unde s-a extins treptat in Liberia, Sierra Leone si Nigeria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )