Libnet.ro
UNICEF

07:00

Game of Thrones: episodul 6 a fost difuzat din greseala chiar de HBO si a ajuns pe internet

Playtech Playtech,
Game of Thrones: episodul 6 a fost difuzat din greseala chiar de HBO si a ajuns pe internet

HBO pare sa nu mai scape de probleme in ultima vreme, iar cea mai noua o reprezinta faptul ca episodul 6 din Game of Thrones a fost difuzat din greseala. Conform unor discutii de pe reddit, episodul 6 din noul sezon Game of Thrones a fost difuzat din greseala de catre HBO Nordic, in Spania. continuă pe Playtech

Urmatorul episod din Game of Thrones, facut disponibil din greseala de HBO Spania

Cel de-al saselea episod din sezonul al saptelea al serialului de televiziune Urzeala tronurilor/ Game of Thrones a devenit disponibil pe internet inainte de a fi lansat oficial, dupa ce a fost difuzat din greseala de HBO Spania, informeaza dailymail. co. uk, citat de News. ro.

Fanii Game of Thrones, in extaz: HBO a publicat din greseala urmatorul episod din cel mai urmarit serial

Fanii Game of Thrones au putut viziona urmatorul episor din celelbrul serial, dupa ce HBO Spania l-a facut disponibil utilizatorilor sai, din greseala. Astfel, episodul 6 al sezonului 7, intitulat.

De ce a fost arestat din nou Beny Steinmetz. Simandou, culisele unei afaceri de o mie de miliarde

Miliardarul israelian Beny Steinmetz a fost arestat din nou prima oara in decembrie anul trecut) in Israel, impreuna cu alti oameni de afaceri, in cadrul unei anchete internationale privind prezumtive fapte de coruptie si spalare de bani.

HBO se autosaboteaza: televiziunea a difuzat din greseala episodul 6 din noul sezon Game of Thrones, iar acum a aparut online VIDEO

Episodul sase din sezonul sapte Game of Thrones a aparut online cu patru zile inaintea difuzarii oficiale, iar greseala apartine chiar unui post HBO.

Ce se intampla daca inghiti, din greseala, zat de cafea. Sigur ti s-a intamplat si tie

Chiar daca nu este placut sa bei si zatul de cafea, acesta nu este daunator sanatatii. Zatul de cafea abunda in antioxidanti, conform unor studii de specialitate. Prin urmare, consumul de zat de c.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )