Libnet.ro
UNICEF

01:06

Garana devine din nou capitala jazzului european

Adevărul Adevărul,
Garana devine din nou capitala jazzului european

Unul dintre cele mai importante festivaluri de jazz open-air din sud-estul Europei, Garana Jazz Festival, a ajuns la editia a 19-a si va avea loc in perioada 9-12 iulie in Poiana Lupului din Muntii Semenic. continuă pe Adevărul

S-a RUPT din nou filmul pentru Bourceanu. A suferit o noua accidentare grava

Alexandru Bourceanu s-a accidentat din nou, o data ce a revenit in Turcia de la Steaua. Mijlocasul s-a lovit din nou la genunchi in timpul unui antrenament, iar in functie de verdictul medicilor el ar putea absenta de pe teren pana la 6 luni de zile.

Premierul interimar Gabriel Oprea, din nou la sedinta BPN al PSD: il asteptam pe Ponta din zi in zi

Premierul interimar Gabriel Oprea a luat parte din nou la sedinta Biroului Permanent National al PSD. Ca si acum o saptamana, liderul UNPR a spus ca Victor Ponta este asteptat din zi in zi sa revina.

Gabriel Oprea a venit din nou la sedinta conducerii PSD: Il asteptam pe Ponta din zi in zi

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National BPN) al PSD, ca si in urma cu o saptamana, spunand, la sosire, ca liderul PSD, premierul Victor Ponta, este asteptat din zi in zi sa revina in tara, potrivit Mediafax.

UPDATE Gabriel Oprea a venit din nou la sedinta conducerii PSD: Il asteptam pe Ponta din zi in zi

Liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National BPN) al PSD, ca si in urma cu o saptamana, spunand, la sosire, ca liderul PSD, premierul Victor Ponta, este asteptat din zi in zi sa revina in tara, potrivit Mediafax. UPDATE La plecarea de la sediul PSD, in jurul orei 11. 45, Oprea a repetat ceea ce a spus si anume ca il asteapta pe Ponta din zi in zi.

Gabriel Oprea a venit din nou la sedinta BPN al PSD. Ce a spus despre intoarcerea lui Ponta

Gabriel Oprea, premierul interimar al Romaniei si presedintele UNPR, a venit din nou la sedinta Biroului Permanent National al PSD spunand, la sosire, ca Victor Ponta este asteptat din zi in zi sa revina in tara. Si saptamana trecuta Gabriel Oprea a participat la sedinta BPN.

Politic Show: Avutie de ministru: cine sunt bogatii si saracii Guvernului Ponta; Parlamentarii vor sa-si mareasca din nou pensiile; Nehotarare si discordie intre liberali pentru candidatura la Primaria Bucuresti

Alegeri 2016. Cu cine vrea PSD sa cucereasca Capitala. PSD se pregateste de alegerile locale din 2016. Daca liberalii au inceput deja sa realizeze sondaje. PSD pregateste un nou atac asupra CCR. Alesii PSD interpreteaza legea in mod absurd pentru a-l revoca din functia de judecator al Curtii Constitutionale.

CRIZA din Grecia. Presedintele Parlamentului European sustine mentinerea statului elen in Zona Euro

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat, marti, ca isi doreste ca Grecia sa ramana in Zona Euro.

Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap din Braila, din nou in formula completa

Comisia de evaluare a persoanelor cu handicap din Braila functioneaza din nou in formula completa, dupa ce au ramas doua posturi vacante. Decizia de formare a noii comisii a fost luata de autoritatile.

Bucurestiul, din nou pe harta mondiala a inotului. Campionatele Internationale, reluate dupa 34 de ani

Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern a reluat organizarea Campionatelor Internationale de inot, dupa o pauza de 34 de ani. Competitia din calendarul international ii va ajuta pe sportivi sa adune puncte pentru calificarea la Olimpiada de la Rio.

Parlamentarii vor sa-si mareasca din nou pensiile

Multe din proiectele discutate in recenta sesiune parlamentara au avut menirea de a rezolva problemele senatorilor si deputatilor si nu pe cele ale alegatorilor. Strategia pare sa fie valabila si pentru viitor, parlamentarii pregatindu-si majorarea pensiilor de la stat, dupa ce si-au votat pensii speciale.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )