Libnet.ro
UNICEF

00:07

A gasit cel mai mare tezaur monetar din Romania, dar se judeca acum cu statul pentru dreptul sau. Cati bani are de primit barbatul

Antena3 Antena3,
A gasit cel mai mare tezaur monetar din Romania, dar se judeca acum cu statul pentru dreptul sau. Cati bani are de primit barbatul

Tanarul care a facut descoperirea a predat imediat comoara autoritatilor, dar nici dupa 3 ani nu si-a primit recompensa prevazuta de lege, scrie wowbiz. ro. IULIAN ENACHE: Am descoperti un tezaur. continuă pe Antena3

VIDEO+FOTO. Record Guinness Book : cel mai mare mozaic format din sombreros

Guadalajara, capitala statului mexican Jalisco, a obtinut vineri un record consemnat de Guinness Book prin formarea celui mai mare mozaic de sombreros din lume, relateaza EFE, preluata de Agerpres. Orasul a reusit sa stranga laolalta 2. 684 de palarii traditionale, cu prilejul inceperii editiei anuale a Encuentro Internacional del Mariachi y la Charreria, un festival cultural de muzica, dans si costume populare charro cowboy mexican), care se desfasoara in aceasta localitate in perioada 26 august 4 septembrie la Guadalajara.

Cel mai mare festival de blues din Romania va fi organizat in septembrie, la Focsani

Evenimentul, care se va desfasura intre 9 si 11 septembrie, este organizat de Asociatia Culturala Estica si este finantat din fonduri private.

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, a cazut in Marea Britanie dupa ce a atins un stalp de telegraf (FOTO)

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, de peste 90 de metri lungime, a cazut in Marea Britanie. Aeronava a fost avariata in timpul celui de-al doilea zbor de testare dupa ce a atins un.

A fost descoperit in Indonezia. E cel mai in varsta om din toate timpurile. Cati ani are acum

Cel mai in varsta om din lume ar fi un indonezian in varsta de 145 de ani, care insa isi doreste sa moara, scrie Mirror. Mbah Gotho a iesit din anonimat in clipa.

Dwayne Johnson este cel mai bine platit actor din lume

Actorul de 44 de ani, cunoscut mai degraba sub numele The Rock, a castigat 64,5 milioane de dolari intr-un an, fiind cel mai bine platit din lume. Fostul wrestler profesionist l-a detronat pe Robert Downey Jr, care s-a clasat pe primul loc trei ani la rand.

incepe Oktoberfest, cel mai mare festival de bere din tara. Organizatorii au pregatit peste 5.000 de premii

Evenimentul debuteaza joi, 25 de august, la ora 15. 00, cu o parada ca la Munchen. Distractia va dura pana in 4 septembrie si din program nu vor lipsi delicatesele traditionale, muzica buna, concursurile trasnite, dar si o incercare de record mondial. Festivalul este unul profitabil pentru Brasov. Anul trecut a adus venituri de 10 milioane de euro si toate hotelurile au fost ocupate de turisti romani si straini.

Balci. Cel mai mare targ din Baragan se pregateste sa-si deschida portile

Eveniment cu traditie in orasul de pe malul Borcei, Targul de Toamna sau balciul, asa cum i se spune popular, se pregateste sa-si deschida portile la 1 septembrie. De mai bine de 300 de ani, mesteri populari si producatori locali se reunesc pentru o marca inceputul calendaristic al toamnei.

REVISTA PRESEI. Cei mai buni spargatori de locuinte din Romania

Ziarul Adevarul scrie, miercuri, despre Spargatorul care-ti goleste casa in doua minute si despre care un politist ar fi spus ca este cel de-al treilea din Romania, din punctul de vedere al indemanarii.

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Alexandrion a oficializat parteneriatul cu divizionara secunda, ASU Poli Timisoara (VIDEO)

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Grupul Alexandrion a devenit sponsor oficial al echipei de fotbal a suporterilor timisoreni, ASU Poli Timisoara. Sub.

Romania are cel mai rapid internet mobil, dar romanii prefera sa stea pe Wi-Fi. Germania, pe locul 73 in lume

Romania are cel mai rapid internet mobil, dar romanii prefera sa stea pe Wi-Fi. Studiul privind calitatea internetului a fost publicat de OpenSignal, din care reiese ca Romania exceleaza nu doar la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )